Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Konyaspor’un yol haritası

Konyaspor’un yol haritası

Gelecek sezona kadrosunda revizyona girerek başlayacak Konyaspor’da geçen hafta 9 futbolcuyla yol ayrımına gidildikten sonra bu hafta kritik toplantıların sonuçları beklenecek. İlk etapta yönetim 2 milyonluk ödeme yapmasıyla birlikte transfer tahtasını açmak istiyor. Başkan 24 Haziran’a kadar tahtanın açılacağını söylemişti. Galatasaray maçı öncesinde gelen yabancı kısıtlamasında da belli bir adım atıldı. Yönetim toplantının güzel geçtiğini bildirdi, yabancı sınırında da açılma bekleniyor.

Üçüncü ve son toplantı ise Tümosan ile yapıldı. Bildiğiniz gibi 1-2 yıllık bir anlaşma ve opsiyon isim hakkını alan firmaya verilmişti. Tümosan devam etmek istiyor ancak enflasyon zammı Konyaspor’a yaramıyor. Bu yüzden bu fiyatın artmasına yönelik görüşmeler yapıldı. Kesin sonuca bağlanmadı ancak isim sponsorluğu için 2-3 firma daha masada var. Konyaspor-Tümosan toplantısının sonuçlarının detaylarını bilmiyorum. Hafta içerisinde öğrenebileceğimi düşünüyorum.

Takımla ilgili de birkaç bilgi vermek istiyorum. Teknik Direktör Ali Çamdalı, basın ile buluşacak. Takımın temmuz ayı başında toplanması bekleniyor. 3 etaplı bir kamp düşünülüyor.

I..Kayacık
II. Burdur veya Erzurum
III. Slovenya.. Bir dipnot eğer uygun şartlar sağlanırsa Kayacık’tan direkt Slovenya planı da var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR