Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Onlar uyumuyor

Onlar uyumuyor

Oy kaybı Teröristleri umutlandırdı. Bir kaç gündür yaşanılanlar ne demek istediğimi anlatmaya yeter aslında. Muhakkakki ekonomik durum hepimiz için önemli… Ama ekonomi yüzünden küstüm, kızdım, oy vermiyorum, sandığa gitmiyorum diyenler kurumlarda kımıl kımıl kımıldamaya başlayan mahfilleri görüp hala iyi ettik diyebilir misiniz? Devlet elden gitse, bu alçaklar zırt pırt yaptıkları hain planlardan birinde başarılı olsalar ekonomi mi kalacak, cep mi kalacak, yurt mu kalacak.

Uyanın artık… Biz 15 Temmuz sonrası uyumaya başladığımızdan beri bunlar uyanıklar. Düşmanın uyumadığı gerçeğini illa bir kalkışmayla mı anlamalıyız.

Hedefte Erdoğan var, hedefte ülkenin istiklali var, hedefte milletin birliği dirliği var… Film gibi operasyonlar olduğu zaman hele bir de bu operasyonlar kameraya çok profesyonelce kaydedildiği zaman ben altında bir bit yeniği arıyorum. Mit tırlarının durdurulması olayında olduğu gibi. Bu tarz işlerin asıl dokunmak isteği yakaladıkları olmuyor. Film başka bir filme fragman olarak çekiliyor sanki. Bizim izlerken vay be ne güzel işler oluyor dediğimiz konular bazen dönüp dolanıp güzel işleri baltalamak için tezgahlanmış işlere dönüşüyor.

Allah devletimize zeval vermesin inşallah.

Cumhurbaşkanımız yurtdışı seyahatindeyken yeni bir 17-25 Aralık planlandığıyla ilgili ciddi iddialar var. Yahu bunlar hala böyle şeylere nasıl cüret edebiliyorlar diye düşünüyoruz… Hafife almamamız lazım, adamların yarası var bir kere yenildiler ve hepsi o günden beri bileniyorlar.

Yargı’da, ordu’da, emniyet’te her yerde her an teyakkuzda olunması elzem.

Millet olarak bizlerde uyanık olmalıyız. Ekonomi kötü falan diye şikayet ederken şikayet edeceğimiz bir ekonomi bile kalmayabilir.

İsrail’in Gazze’de yaptıklarını Hamas’la savaş zanneden varsa aramızda vay halimize. Vadedilmiş toprakları için katliam yapıyorlar. Peki nereye kadar o vadedilmiş topraklar?

Şimdiki adı yeşil sol Parti olan hdp’nin o dönem eş başkanı Sezai Temelli ne demişti hatırlatayım "Bugün Türkiye'nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi."

Kime vadedilmiş? Kim bunlar? Kim adına konuşuyorlar şimdi anlıyor musunuz?

İsrail’de katliam yapanlarla güçsüz bir Türkiye için çabalayanlar aynı hedef için mücadele ediyorlar.

İstikrarsız bir Türkiye’yi en çok kim ister diye sorun kendinize…

Neyse ki hainlerin bir plan programı daha engellendi. Bir sonraki için yine uğraşacaklar. Bir olmanın birlik olmanın tam zamanı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi