İsmail Poçan

İsmail Poçan

TOPUNUZA BİR FETHİ SEKİN YETER!

TOPUNUZA BİR FETHİ SEKİN YETER!

Hainler bu seferde İzmir’de kendini gösterdi. Kahraman polisimiz Fethi Sekin adeta siper olarak ve o hainlerin leşini sererek birçok insanımızın canını kurtardı.

Bu alçaklar Türkiye’yi ele geçirebilmek için bin yıllık kardeşliğimizi, birliğimizi beraberliğimizi bozabilmek için bu oyunlarına kahpeliklerine devam etseler de amaçlarına asla ulaşamayacaklar.

Ve bu alçakların arkasındaki güçlerde yönetim ellerine geçene kadar sindirene kadar kahpeliklerini gözlerimizin içine baka baka yapacaklar.  

Bir Kürt İzmir’de şehit düşer, Bir Türk Hakkari’de Cennete kanat çırpar ama bu ülkeyi iki haine asla teslim etmez…

Bu noktada bize düşen en önemli görev yaşadıklarımızdan bir ders çıkarmamız.

26.Dönem Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe Altınekin Platformu’ndaki konuşmasında tam da bunun üzerinde durdu.

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin henüz daha geçmediğinden ve ikiyüzlü Avrupa’nın sözde demokrasi savunucusu batılı ülkelerin başarısızlıklarından sonra daha da hırslandıklarının altını çizdi.

Geçtiğimiz günlerde haberimizde de yer verdik.

Demokrasi havariliği yapan milletlerin, devletlerin kuruluşların nasıl da yıldızı sürekli parlayan Türkiye’de haberdar oldukları darbe girişiminin başarılı olması için ellerini sıvazladıklarını bir bir örnekledi.

Aslında Efe’yi dinlerken ne kadar büyük bir zafer kazandığımızı bir kez daha anladım.

O gün Türkiye’yi Mısır gibi yapmak istediler. Kolayca gelip işgal edeceklerini düşündüler. Ama onların tahmin edemediği aziz millet Allah’ın yardımıyla onlara cevabını verdi.

O günleri yaşayabileceğimizi düşünerek teyakkuzda olmaya devam edeceğiz.

SOFU DEDE’Yİ KAYBETTİK…

Dün Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere’nin babası Sofu Dere’nin cenazesine katılmak üzere Altınekin’e bir kez daha düştü yolumuz. Eski çınarlar tek tek düşerken, Altınekin’de en önemli değerlerini kaybediyor bir bir…

Her ölüm, her ayrılık acıdır ama bazıları daha acı… Başkanımızın babası Sofu Dere’nin ölümü de öyle derinden yaraladı bizleri ve tüm Altınekin’i…

Öncelikle Sayın Başkanımıza bir kez daha taziyelerimizi iletmek istiyorum.

“Aslında sadece Muharrem Dere’nin değil, tüm Altınekin’in başı sağ olsun” demek gerek…

Açıkçası bu yoğun kar yağışından dolayı zorlu bir yolculuk bekliyordum. Konya’da kime sorarsanız Altınekin’in bir mahallesinin yolları caddeleri, sokakları nasıl diye sorarsanız hiç açılmamış veya çamurlu yollar tahmin eder. Şunu açıkça söyleyelim Altınekin’de ve Akıncılar’daki yol Konya şehir merkezinde birçok yerde yok.

Yollar tertemiz. Köy yolu olmasına rağmen beklediğimden daha rahat bir şekilde gittik ve geldik. Altınekin’de çoğu kişi belki de Başkan Dere’yi bundan dolayı eleştiriyordu. Ama Başkan Dere’nin bu çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu gördüm.

İnanmayanlara tecrübe etmesini tavsiye ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Poçan Arşivi
SON YAZILAR