Doç. Dr. Ömer Akdağ

Doç. Dr. Ömer Akdağ

YİĞİT

YİĞİT

Vatan müdafaası ve haksızlıklar karşısında yiğitçe durabilmek yürek ister. Ancak metin insanlar zulmün ve haksızlığın karşısında dimdik dururlar.

Şimdi sınırlarımızın dışında kalan ancak gönüllerİ ve yürekleri bizimle olan yürekli ve yiğit insanlar vardır.

Bunlardan birisi Prof. Dr. Halid Tadmori’dir. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Lübnan Eğitim Bakanlığı tarafından sözde Ermeni soykırımıyla ilgili bir karar alınmış ve okullar tatil edilmiştir. Yürekli ve yiğit insan saygıdeğer bilim adamı Sayın Prof Dr. Halid Tadmori bu kararı şiddetle protesto etmiştir.

Değerli akademisyen ve mücadele insanı Sayın Prof Dr Tadmori 23 Nisan 2015 Cuma günü Türkiye’den 10 bin adet Türk bayrağı talep ederek bu kararı protesto edecektir. Değerli Türk ve İslam dostu Tadmori’yi gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Türklüğün ve İslam dünyasının tek ümidi olan milletimizin ay-yıldızlı bayrağını Lübnan semalarında dalgalandıracak olan Prof Dr. Halid Tadmori’ye gönül dolusu selam….

Cenab-ı Hak yar ve yardımcısı olsun.

ACI

Ermeni soykırımı iddiası külliyen yalan ve iftiradır. Bu mesele; savaş ortamında Türk vatandaşı olduğu halde düşman ordusuna casusluk yapmak ve ülkede silahsız insanlar üzerinde katliam yapanların cezalandırılması meselesi vardır. Bunlar 1915 yılında Türk vatandaşı olan bir kısım Ermenilerdir. Yaklaşık bin yıldır birlikte yaşadığımız Ermenilerin hepsi bu yalan ve iftiralara iltifat etmeyecek kadar akl-ı selimdirler.

Veya biz öyle görmek istiyoruz.

Soykırım iddiasıyla; savaş ortamında hayatını kaybeden Ermenilerin acıları gündeme getirerek Türklerin acılarının yok sayılması kabul edilemez. Hocalı katliamı, Bosna'da katledilenler, Bulgaristan'da zulme uğrayan Müslümanlar ve yıllardır dünyanın gözü önünde Doğu Türkistan'da akla hayale gelmedik işkence ve katliama maruz kalan Türkleri hatırlatırız.

TEKRAR HATIRLATALIM; ERMENİ SOYKIRIMI İDDİASI TAMAMEN PALAVRADIR.

Birileri "soykırım" dediği için soykırım olmaz.

O "birileri" kim olursa olsun fark etmez.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Doç. Dr. Ömer Akdağ Arşivi

YAZI

02 Ocak 2017 Pazartesi 09:01

DUA

19 Aralık 2016 Pazartesi 09:04
SON YAZILAR