Büşra Aksakbağı Ay

Büşra Aksakbağı Ay

Almanya'da Cami Saldırıları..

Almanya'da Cami Saldırıları..

Türk Ordusu Afrin'de Zeytindalı Operasyonu'na başlarken terör odakları boş durmadı, durmuyor.. Hem Türkiye'de hem yurtdışında Türk ve Türkiye'yi hedef alan operasyonlar başladı..

Ocak ayından itibaren Almanya'da özellikle Türk camilere organize şekilde saldırılar düzenlenip duvarlarına "PKK, YPG, AFRİN, İNTİKAM" yazılıyor. Öyle bir hal aldı ki aynı gün içerisinde 3 camiye saldırı gerçekleşti.

Ve yılbaşından bu yana 38'ten fazla camiye saldırı kayıtlara geçildi.

Bu saldırılar, çok sistematik, çok disiplinli, kanunların tıkır tıkır işlediği Almanya'da gerçekleşiyor. Nerede güvenlik? Nerede disiplinli Alman polisleri?

Almanya'nın nedir bu PKK sevdası? Ya da nedir bu Türkiye düşmanlığı?

Bulabildiğim tek açıklama; medeniyetin beşiği Avrupa'nın terörist de olsa kendinden olanı sevmesi, koruması ve kollaması..

Türkiye'nin aradığı ne kadar terörist varsa Almanya kucak açıyor.

Ülkesinin milli güvenlik sırlarını ifşa edip, terör destekçisi gösteren gazetecilere kucak açan Almanya.. Ülkesinde darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ'cülerin güvenli limanı Almanya.. Başkanlık seçimlerinde Türkiye Cumhurbaşkanı'na izin çıkarmayıp, teröristlerin "hayır" protestolarına onay veren yine Almanya..

PKK, FETÖ gibi taşeronların sahiplerinin kim olduğunun tüm çıplaklığı ile görüyoruz..

Patron çıldırdı..

Almanya'ya gidip bir elin yağda  bir elin balda yaşamak mı istiyorsun? Her daim Alman devletinin korunması ve kollanması ile istediğin her türlü illegal işi yürütmek mi istiyorsun? Sende "Türkiye aleyhine" çalışarak ne kadar kullanışlı olduğunu ispatla ve Almanya kollarını açsın..

Almanya sadece teröristlerin bu barbarlıklarına izin vermekle kalmıyor medya kuruluşları ile de destekliyor.

Son yıllarda Alman basınında PKK'ya "terör örgütü" denilmiyor. "Yasak Kürdistan İşçi Partisi" adı ile geçiyor haberlerde.. Bitmiyor.. TSK'nın PKK'ya karşı operasyon haberlerinde PKK'dan "Kürtler" diye bahsediliyor. Yetmiyor.. PKK ile TSK'nın mücadelesi "Kürtlere karşı savaş" diye veriliyor. Alman basını hep bir ağızdan Kürtlerin sürekli katledildiği ve Türkiye'de ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü yönünde algı oluşturuyor.. PKK savunucusu basın öyle tasvirlerde bulunuyor ki sanki Türkiye sadece canı istediği için katliam yapıyormuş gibi.. Alman halkı bu dezenformasyon ile uzun süredir provoke ediliyor. Her şey kitleleri inandırmakla başlar..

Türklerle ilgili her konuda oldukça ikiyüzlü davranan bir Alman basını var. Alman vatandaşı olan bir Türk herhangi bir suça ya da yüz kızartıcı bir duruma karıştığında haberlerde Türk kökenli olduğunun altı defalarca çiziliyor. Bkz; cinayet işleyen Türk, tecavüz eden Türk.. Sanki Almanya harikalar diyarı suç işleyenler sadece Türklermiş gibi.. Bunun yanında yine bir Türk bir başarıya imza attığında ise Türk sözcüğünden asla bahsedilmediği gibi "Alman" olarak bahsedilir..  

Almanya'da bu eylemlere, protestolara kalkışan PKK'lılar maalesef Türk pasaportu ile bu imkanı buluyorlar. Bunların bir şekilde tespit edilip hem Türk Vatandaşlığı iptal edilip hem de Türk pasaportunun elinden alınması gerekiyor..

İkinci olarak, Almanya'da ki Türklerin de artık üzerine düşeni yapması gerekiyor. Yapanlar elbette var. Asıl yapılması gereken sayısı milyonları geçen Almanya'da ki Türklerin organize ve birlik olarak Almanya'da siyasi bir baskı aracına dönmesi gerekiyor. İşte o zaman Alman hükümeti o kadar Türk'ü karşısına alıp bunlara yardım ve yataklık ederken iki kere daha düşünebilir.

Almanya’yı konuştuk fakat..

Sadece Almanya mı? İran ve Suriye kampları, silah ve lojistik desteği ile.. Almanya ve Hollanda vakıfları aracılığı ile maddi destek ve halkı kışkırtması ile, Amerika silah ile, İngiltere istihbarat ile, Ermenistan insan kaynağı ile, İsrail askeri teçhizat ve eğitim ile PKK'ya destek oluyor. 

Gözden kaçırdıkları bir şey var.. Köpek, köpekliğini yapacak! Bugün kendi çıkarları için besledikleri bu terör örgütleri kendi başlarına bela olacak. Bugün Türkiye'de patlayan o canlı bombalar yarın Almanya'da veya başka Avrupa ülkesinde patlayacak. Ama acı kısmı ise yine en büyük zararı hiçbir suçu olmayan insanlar görecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Büşra Aksakbağı Ay Arşivi
SON YAZILAR