Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Başkan Özgökçen’i endişeli görmedim

Başkan Özgökçen’i endişeli görmedim

Konyaspor’un Erzurum kampına gitmeden hemen öncesinde genel kurul kararı açıklanmıştı. Başkan devam edecek mi, transferler ne olacak, lig başlamasına az kala böyle bir karar nereden çıktı gibi bir sürü soru işaretiyle yolculuğa çıkmıştık. Ankara Havalimanı’nda Başkan Özgökçen ile karşılaştık. Başkan’ı keyifli gördüm, stresli değildi. Çok fazla spekülasyon olmasına rağmen Başkan, kendinden emindi.

Başkan Özgökçen kampa geldiğinde oyuncularla ve Stanojevic ile bir süre sohbet etti. Bizde refleks olarak genel kurulla ilgili bilgi alışverişine başladık. Önce şunu söyleyeyim sosyal medyada söylenen kulüp borcu haberleri doğrulanmıyor. 600 Milyon TL borç olduğunu ve onu da taksite bölündüğünü öğrendik. Kulübün mali disiplin kurallarını haberlerimizde vermiştik, aynen kararlar devam edecek.

Lig başlamadan transferler bitecek. Transfer yasağı değil sadece Zuta’nın alacaklarından dolayı transfer tahtasının kapalı olduğu belirtildi. Ancak tahtanın açılması için gerekli para verilecek ve en az 2 transfer daha yapılacak. Morgan, Mallı ve Moreno Konyaspor’un oyuncuları. İmzalar toplu atılacak. Diğer detayları da vereceğiz. Özetle Başkan ben buradayım dedi ve güçlü yönetim ile devam kararı aldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR