İbrahim Doğan

İbrahim Doğan

Bir Camianın, Hayalleri, Umutları, Duyguları Yok Oldu!

Bir Camianın, Hayalleri, Umutları, Duyguları Yok Oldu!

Maç neredeyse 1-0 başladı. Konyaspor’un karşılaşmanın hemen başında bulduğu gol, galibiyet umutlarını artırmıştı. Ancak Bajic’in bulduğu ve değerlendiremediği pozisyonlar Konyaspor’u yaktı.

İlk yarıda değerlendirilemeyen pozisyonlar sonucunda Gaziantep’in beraberliği yakalama çabaları Konyaspor’u kendi yarı alanına kapattı. Uzun süre kendi yarı alanından çıkamayan Konyaspor’da Bülent Korkmaz oyunu okuyamayınca ve değişikliklerde geç kalınca Gaziantep daha çok gole yaklaştı. Bajic - Thuram değişikliğini yapmayan ve ilerde topu tutamayan Konyaspor, Ömer Ali çıktıktan sonra 2 forvete döndü. Kontra atak için Levan’ı almayan Bülent Korkmaz maçı Gaziantep’e hediye etti.

Volkan’ın penaltı pozisyonunda ise kurallar her takıma farklı işliyor. Vücuttan veya ayaktan sekip ele gelen pozisyon kurallara göre penaltı değildir! Ancak Hüseyin Göçek, kural dışı bir karara imza attı. Penaltı pozisyonundan sonra ise maç koptu. 

Bir futbolcu bir camianın umutlarını, hayallerini, duygularını yok edebilir mi? Bu sene bunu gördük. Bajic, bir camianın Süper ligden nasıl adım adım yok edildiğini gösterdi. Her maçta kaçırdığı pozisyonlar sonucu Konyaspor bu hale düştü. Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinden sonra ise skoru koruyamama adına önemli hatalar yaptı.

Sonuç olarak 3 maç kaldı ancak Konyaspor bu puan durumu ve fikstüre bakıldığında düşmenin en büyük adaylarından biri haline geldi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Doğan Arşivi
SON YAZILAR