İsmail Koç

İsmail Koç

Biraz da şans lazım!

Biraz da şans lazım!

Torku Konyaspor Uğur Tütüneker yönetimindeki ilk maçında rakibine karşı oldukça üstün oynamasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılamadı.

Yeşil Beyazlılar Karşıyaka karşısında direkleri ve hakemi geçemedi. 3-0 kazanılabilecek bir maç 0-0 tamamlandı. Torku Konyaspor'un her iki yarıda da bir topu direkten döndü. Önce Ömer Ali'nin müthiş vuruşu direkte patladı.

İkinci yarıda da Erdal müsait pozisyonda topu üst direğe nişanladı.

Son dakikalarda ise Mustafa Aydın Torku Konyaspor'un yüzde yüzlük bir penaltısını vermedi. Oldukça kötü bir maç yöneten hakem Mustafa Aydın, tribünlerin de büyük tepkisini çekti. Torku Konyaspor Karşıyaka ile berabere kalarak bir iç saha maçında daha puan kaybetti. Yeşil Beyazlılar şu ana kadar sahasında sadece Tavşanlı Linyitspor'u mağlup edebildi.

Bir iç saha zafiyeti söz konusu... Torku Konyaspor’un bir başka zafiyeti ise gol yollarında… Takım son vuruşlarda oldukça beceriksiz. Sinan’dan artık takım arkadaşları bile ümidi kesmiş olacak ki uygun pozisyonlarda bile Sinan’a top atılmıyor.

Sinan geçen sene nasıl 12 gol atmış anlamak güç… Devre arasında Torku Konyaspor’un kesinlikle bir golcüye ihtiyacı var. Adı golcü olan bir golcü değil gerçek anlamda gol atan bir golcü! Takımın en kötüsünden bahsetmişken en iyisi Erdal’dan bahsetmek gerek. Erdal yine takımın en etkili, en istekli, en çalışkan ismiydi.

Erdal mücadelesi ile hem takım arkadaşlarını hem de tribünleri ateşliyor.

Torku Konyaspor Uğur Tütüneker yönetiminde çıktığı ilk maçta galibiyetle tanışamadı. Ancak Yeşil Beyazlıların oynadığı atak oyun istekli oyun bana ümit verdi.

Bu istekli ve iyi oyun devam ederse, Torku Konyaspor’un şanssızlığını kırıp galibiyetler alabileceğine yürekten inanıyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Koç Arşivi
SON YAZILAR