İsmail Koç

İsmail Koç

BU ŞEHRE REVA MI?

BU ŞEHRE REVA MI?

Hafta başından beri tüm Türkiye Konya’yı ve Konyaspor’u konuşuyor.

Yalnız bu sefer Konyaspor başarıları kazandığı kupaları, Avrupa’da ülkemizi temsil eden bir takım olarak değil, başkanının ByLock soruşturması kapsamında gözaltına alınması nedeniyle konuşuluyor.

Ahmet Şan’ın bugüne kadar Konyaspor için yaptıkları inkâr edilmez. Özellikle bugün gelinen nokta için. Bunlar bir gerçek.

Başkanın bu yaptıklarının yanında bir de yapmadığı ya da yanlış yaptığı bir şey var.

Madem böyle bir işin içinde bulundun, telefonuna ByLock kurdun ve mesajlaştın, Konyaspor’un menfaatleri için sessiz sedasız bırakıp gitseydin de şehrin ve takının adı bu kara leke ile anılmasaydı olmaz mıydı?

Özellikle 15 Temmuz’dan sonra bu işin ortaya çıkacağını çocuklar bile tahmin edebilirdi.

Bu noktada Ahmet Şan’ın Konya’ya getirileri ve götürüleri bir kefeye koyulsaydı emin olun götürüsü daha ağır basacaktır.  Çünkü ne yaparsak yapalım bundan sonra Atiker Konyaspor’un ismi ByLock ile FETÖ ile anılacak.

Konya kamuoyu da yaşananların etkisinden bir an önce kurtularak bundan sonrası için ne yapılması gerektiği planlanmalıdır.

Öncelikle Ahmet Şan’ın ardından göreve devam eden Atiker Konyaspor yönetimi bir an evvel yönetimi bırakarak yola yeni bir yönetimle devam edilmelidir. Bu yönetim göreve devam ettiği sürece bu kötü algı devam edecektir. Şehre verilen zararda devam edecektir bu sebeple.

Yaşananlar elbette ki herkesi, sarstı, üzdü ancak bu durum bir fırsata da dönüşebilir.

Atiker Konyaspor camiasının içindeki bir takım isimlerin tasviye edilmesiyle birlikte belki de çok daha güçlü bir yönetim kaldığı yerden devam edecektir.

Tüm bu olaylar bittiğinde inşallah kazanan Konya ve Konyaspor olur.

Bütün ümidimiz ve beklentimiz sadece budur…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Koç Arşivi
SON YAZILAR