Türkan Yılmaz

Türkan Yılmaz

Çok mu çok Janjan’lı

Çok mu çok Janjan’lı

“Kahvaltının mutluluk ile bir ilgisi olmalı” derken ne de güzel söylemiş Cemal Süreya…

Kahvaltı en sevdiğim öğünlerdendir. Benim için güne güzel başlama sebebidir bir kere.

Şimdiye kadar illa ki gittiğim kahvaltı mekânları vardı ama evde ki kahvaltıyı sunabilecek bir mekân bulamıyordum. İsraf edecek kadar tabaklarda fazla olmasından tutun da el yapımı olmayan hazır ürünler kullanılmasına kadar şikâyetçi olduğum birçok konu vardı.

Ta ki yolum  “Miss Janjan Parti Evi”ne düşene kadar…

Miss Janjan Parti Evi iki ayrı konseptle hizmet veriyor. Hem kafe kısmında yakınlarınızla kahvaltı yapabileceğiniz sıcak bir mekan hem de doğum günlerinizi unutulmaz hale getirecek bir organizasyon işletmesi…

Yapılan bir kahvaltı organizasyonuna Lütfiye Hanım’ın daveti ile katıldığımda “Bir kuş sütü eksik” tabirini canlı görmüş oldum.

Kahvaltı kısmında yer alan çeşitlerde börekten, farklı reçellere hepsi el yapımı ürünlerdi. Mürdüm eriği, çıtır kabak gibi farklı birçok reçelin yer aldığı kahvaltıda evimdeymiş gibi bir his oluştu.

Ayrıca kalabalık bir organizasyon olmasına rağmen hiç aksamayan bir hizmet ile de personellerinin güler yüzü kahvaltıyı güzel kılan nedenlerden biri oldu.

Servislerindeki intizam ile de kadın elinin değdiği belli oluyordu tabi…

Mekanın kafe ve organizasyon kısmı iki ayrı bölümden oluşuyor.

Organizasyon kısmında düzenlenen programlarda kafe kısmını organizasyon alanından ayıran kapı açılınca hayal dünyasına geçmiş gibi hissediyorsunuz kendinizi.

Çünkü Lütfiye Hanım yaptığı organizasyonlarda hayali gerçekle buluşturuyor. En ince detayına kadar planladığı organizasyonlarda aynı zamanda konsept olarak sınır tanımıyor diyebilirim.

Sizin sadece aklınızdaki konsepti anlatmanız yeterli oluyor. Meraklanıp takip etmenize bile gerek kalmayacak şekilde muhteşem bir hazırlık o gün karşınızda sizi buluyor.

Özellikle çocuklar için hazırlanan konseptler de keşke çocuk olsam dedirten tasarımlarla çizgi filmdeymiş gibi bir gün yaşamalarını sağlıyor.

Bu sayede o gün çekilen fotoğraflarda özel olmanın keyfine varıyor doğum günü olan kişi. 

Aklınızda sevdiklerinize bir organizasyon yapmak varsa, hayalde kalmaması için uğramanızı tavsiye ederim.

Bir işi yaparken görev olmanın yanı sıra gerçekten severek yapmak nasıl etki ediyor ben bunu Lütfiye Hanım’ın organizasyonlarında gördüm.

Bu mekanda ki başarıyı Tom Peters’in sözü en güzel şekilde ifade eder;

“Başarılı kuruluşların keşfettiği gizli formül müşterilere misafir ve çalışanlara insan gibi davranmaktır.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
Türkan Yılmaz Arşivi
SON YAZILAR