İshak Orhan

İshak Orhan

Evli kadınlarımızın dikkatine!

Evli kadınlarımızın dikkatine!

Son yapmanız gerekeni ilk yapmayın ne olur.
 
Değerli kardeşlerim. Evlilik herkesin dediği gibi şans işi değildir. Elbette Allah'ın takdiridir ama Allah bize düşünmek için bir akıl vermiş. Aklımızla değil de duygularımızla hareket ederek evleniyoruz ve sonra da şans diyoruz. Öyle şey olmaz.
 
Ya evlenmeden önce bütün kırmızı çizgilerinizi belirleyin ve kabul edilirse evlenin ya da evlenmeyin. Evlendikten sonra insanların değişmesi çok zordur. Değişirler ama sizi de değiştirirler. Yani psikiyatrik vaka haline getirirler.
Eğer kocanız size şiddet kullanıyorsa ve bunu ilk defa yaptıysa lütfen hemen polise şikayette bulunmayın. Bu durumu düzeltmesi için yardım alması gerektiğini aksi takdirde evi terk edeceğinizi söyleyin.
 
Kabul etmezse de EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ile falan uğraşmayın bence. Gerekeni yapın. Yani tedavi olmazsa ayrılın kardeşim. Şiddet uygulayan bir erkek tedavi olmadığı sürece arada bir bunu yapmaya devam edecektir. EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI alan erkekler maalesef şiddet eğilimli iseler, bu defa çok daha fazla şiddet uygulamaya çalışıyorlar. Hele bir de çocuklarınız varsa aile faciaları bile yapabiliyorlar.
 
Devletimiz EVDEN UZAKLAŞTIRMA VERİLEN erkekleri tedavi ettirmek zorundadır. O şekilde bırakmamalılar. Onlar daha da hasta olmaktadırlar bu durumda. Zararı ise eşine ve çocuklarına olmaktadır maalesef. Son yıllarda aile facialarının bu kadar artmasının asıl sebebi maalesef bu.
 
Tüm ailelerimizin huzur ve mutluluğunu diliyorum. hayırlı bayramlar.
 
Saygı ve sevgilerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İshak Orhan Arşivi
SON YAZILAR