Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Galibiyet serisi devam etsin

Galibiyet serisi devam etsin

Konyaspor, Ankaragücü maçı galibiyetinin olumlu havasını hafta boyunca sürdürdü. Gerek yönetim, gerek taraftar, gerekse futbolcular ciddi bir motivasyon içerisindelerdi. Ve Konyaspor’un, Ankaragücü galibiyetinin, Lig’in kalan kısmına etki edeceğini gösterdiler.

Pazartesi çok kritik bir maç var, Beşiktaş. Beşiktaş Türkiye’de şampiyonlukları olan, büyük camialardan bir tanesi. Fakat Beşiktaş bu yıl Lig’de istediği sonuçları alamadı. Avrupa’ya da kötü bir şekilde veda etti. Son hafta Kayseri deplasmanında berabere kalmasına rağmen, Pendik ve Sivaş maçlarında mağlubiyetleri taraftarlarınca büyük tepkiler çekmişti. Yaptığı transferlerle de bu dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gelecek yıl şampiyonlukta rakibi olabileceğini gösterdi. Ancak devre arası yapılan transferler, şimdiye kadar çoğunun verimsiz olduğu bir gerçek.

Beşiktaş’ın rahat çıkacağı bir maçta Konyaspor’un avantajı olacağı ortada. Öyle görünüyor ki Konyaspor, hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle Beşiktaş’ı nasıl yeneceğinin hesabı içerisinde.

Beşiktaş aslında yenilmeyecek bir takım değil. Hele ki Konyaspor’un yeni formattaki, yeni aldığı transferlerle çok daha rahat bir şekilde, başa baş mücadele edeceğini çok rahat söyleyebilirim.

Bunun için hocanın dikkat etmesi, futbolcuların da konsantresini 90 dakika boyunca yitirmemesi gerekiyor. Çünkü Beşiktaş kırılgan bir takım. Maç berabere gittiği sürece taraftar, takımını destekler. Ama gol yedikten sonra sırt dönebilir.

Beşiktaş’ı yenmek haftanın en güzel haberlerinden biri olabilir. Salı günkü yazımda inşallah Beşiktaş’ı nasıl yendiğimizi konuşuruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR