Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Hoca’nın Doğruları Görüldü

Hoca’nın Doğruları Görüldü

Konyaspor, Antalyaspor maçında takımın son durumu netleşti. İstanbulspor maçı belki yol kazası olarak görülebilirdi ama Antalyaspor maçı durumu ortaya koydu. Anadolu Kartalı’nda oyun kurgusu oturmamış gibi duruyor. Soner- Bouchalakis tandeminde Boucha defans, Soner ofans tarafında bulunuyordu ve görevler belliydi. Şu anda 6 numaranın olmaması Soner’in performansını da etkiliyor.

Konyaspor’un orta sahadan topla çıkan oyuncusu yok. Sadece beklerden atak yönlendirmelerini beklemek hata olur. İyi bir 6 numara gelirse pozisyon olarak takımın oyunu değişir. Savunmada Ahmet Oğuz’un son iki maçlık oyunu akılları karıştırdı. Hem kademe hatası hem de zamanlama sorunu vardı. Mental olarak bu kadar dalgın olmasının nedenini bilmiyorum, transfer teklifi de yok.

Kondrad bildiğimiz gibi. Topu alıyor ve gidiyor.. Hız ve beceri arasındaki çok büyük farklar var. 11 değil belki ama ikinci yarıda yorulan savunmaya karşı oynatabilir. Muric papatya falı gibi. İstikrar hiç yok ve ne yapabileceğini kestirmek imkansız. Prip eğer imza atarsa muhtemelen Stanojevic direkt oynatmak isteyecektir. Sokol, golcü olmayan tek golcü. Mame eğer gitmeseydi iyi bir tamamlayıcı olabilirdi. Konyaspor’da transferler geciktikçe oyunun oturması da uzayacaktır. Top artık yönetimde.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR