Ali Küçükceran

Ali Küçükceran

İSTENİLEN OYUN, İSTENMEYEN SONUÇ

İSTENİLEN OYUN, İSTENMEYEN SONUÇ

Torku Konyaspor’un SAİ Kayseri Erciyesspor’u konuk ettiği mücadele için öne çıkarmak istediğim ilk şey ortada gerçekten izlemekten zevk alınacak bir futbol olmasıydı. Yeşil beyazlılar maça hızlı ve istekli başlayan taraftı.

Olumsuz taraf ise bu ataklardan yeşil beyazlıların eli boş dönmesiydi. Gol bölgesinde etkili silahları bulunan yeşil beyazlıların üçüncü bölgede sürekli yanlış pas tercihleri, isabetsiz vuruşlar yapmaları skorun Torku Konyaspor lehine faklı şekilde tayin etmesine engel oldu.

İlk yarıda yeşil beyazlıların savunması SAİ Kayseri Erciyesspor’un tehlikeli hücum oyuncularını etkisiz hale getirdi.

Nihayetinde hak edilen gol Marica ile geldi. İkinci yarıda korktuğum yine gerçekleşti ve Torku Konyaspor savunmaya çekilirken maçın kontrolünü SAİ Kayseri Erciyesspor’a bıraktı ve hatalar zinciri sonucunda beraberlik golü geldi.

Bir önceki yazımda Vid Belec’in beni düşündürdüğünden bahsetmiştim ki ortaya koyduğu performans ile maalesef bu konudaki düşüncelerimi güçlendirdi.

Ali Turan’ın ise bir an önce kendini toplaması yeşil beyazlılar için sevindirici bir haber olur.

Mesut Bakkal kazanmak için daha etkili hamleler yapabilirdi şayet Torku Konyaspor’un evinde oynadığı bu tür maçlarda artık puan kaybetmemesi gerek bu yüzden de futbolun doğrularını yapan ve istediğini alan bir Torku Konyaspor bekliyoruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Küçükceran Arşivi
SON YAZILAR