Ali Dikilitaş

Ali Dikilitaş

Kocaman ve sağlam adım!

Kocaman ve sağlam adım!

Konyaspor süper ligde üst sıraları hedefliyor, geçen hafta Erzurum'da zor bir 90 dakika sonunda 3 puana ulaşan Konya temsilcisi bu hafta da Antalyaspor'u mağlup edip üst sıralarda kendine yer edinmek istiyordu.

Konyaspor'da çok sayıda sakat oyuncu var buna ilave Ömer Ali kart cezası nedeniyle forma giyemedi.
Antalyaspor ekonomik sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir sezon yaşıyor buna rağmen topladığı 28 puan takdire şayan. Antalyaspor devre arası transfer yapamayan ekiplerden bir tanesi.

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Konyaspor da yalnızca Zuta'yı transfer etti.  Konyaspor-Antalyaspor mücadelesi  maçtan önce yapılan koreografi ile görsel şölen seklinde başladı. Konyaspor taraftarı her zaman çok farklı, bu hafta da takımlarına verdikleri destek ile yine şampiyonluğa layık olduklarını gösterdiler.

Maça gelecek olursak Antalyaspor bu ligde en iyi savunma yapan takımlardan bir tanesi, boyle bir rakip karşısında çok diri ne yaptığını bilen bir Konyaspor izledik.


Konyaspor ligin ilk yarısında kaybedilen her puan sonrası 8 numara transferi yapamadık diyen bir teknik adama sahipti. Bu hafta 8 numarası olmayan Konyaspor'da Jevtovic golünü atarken, Volkan ikinci gölün asistini yaptı. 
Konyaspor ligde üst sıraları hedefliyor, Hurtado gibi bir sihirbaz sakat. Uğur, Selim, Jonsson, sakat. Ömer Ali oynamamış. Buna rağmen Konyaspor Antalyaspor engelini zorlanmadan aştı. 


Konyaspor bu hafta stadyuma gelen taraftarına keyif veren bir futbol izletti. Attığından çok fazlasını kaçırdı. Puanını 31 e yükselten Konyaspor ligin zirvesine yakın kalmakta kararlı. Konyaspor-Antalyaspor müsabakasını Volkan Bayarslan yönetti ve bu haftada vara rağmen Skubic'e yapılan faule kırmızı kart çıkmadı...


Konyaspor haftaya Bursa'da Bursaspor'a konuk olacak. Bursa her zaman zor bir deplasman olmuştur, Konyaspor çok uzun zamandır 2 maç üst üste kazanmamıştı. Üçte üç olur mu neden olmasın. ..
Konyaspor camiasını kazanılan 3 puandan dolayı tebrik ediyoruz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Dikilitaş Arşivi
SON YAZILAR