Ali Dikilitaş

Ali Dikilitaş

Konyaspor Genel Kurula Odaklandı

Konyaspor Genel Kurula Odaklandı

Millet olarak güzel bir bayramı geride bıraktık. Konya’da Milli takımımız, muhteşem Konya taraftarı önünde Fransa’yı dize getirdi ve bayram sevincimiz ikiye katlandı.

Özellikle İzlanda maçı nerede oynansın diye bir spekülasyon oluştu, Türk Milli takımının riskli maçlar için tek adresi var orası da Konya, bunun tartışılması bile son derece gereksiz.

Lig  sona erdi, özellikle ligin ikinci yarısında saha dışı etkenler sebebiyle beklenmedik puan kayıpları yaşayan Konyaspor, üst sıralarda tamamlayabileceği ligi orta sıralarda tamamlamak zorunda kaldı.

Konyaspor’un önünde önemli bir genel kurul süreci var.

Geçen genel kurulda Konyaspor’un borcu 4.500.000Euro olarak ibra edildi, sezon başı Mehdi’yi satan Hilmi Kulluk yönetimi 2.250.000Euro borç ile takımı devraldı…

Bu konuda çok farklı spekülasyon var ancak gerçek bu, bunun dışında yapılan her yorum sana göre bana göre olacaktır..

Taraftar bugün mutlu olur, sevinir. Eto’o ve Jahovic transferlerine mutlu olan, onları stadyumda binlerce kişiyle karşılayan taraftar bugün bu oyunculara verilen paraları eleştiriyor. Taraftar olayların içinde olmadığı için olayları yüzeysel gözlemler ve buna göre yorum yapar.

Konyaspor’un borcu genel kurulda açıklanacak ve gerçek borç ortaya çıkacak. Konyaspor’un borcunun tahammül sınırları dışında olduğu yönünde bir şehir efsanesi kulaktan kulağa yayılıyor. Umarım duyduğum rakamlar yanlıştır ve özür dilemek zorunda kalırım.

Genel kurula giderken, Sayın Belediye Başkanı, siyasi parti il yönetimleri son derece duyarsız. Eğer ki Konyaspor’un borcu telaffuz edilen rakamlardaysa ne belediye başkanı ne de siyasi parti il yönetimleri buna kayıtsız kalamaz. Bu iş döner dolaşır belediye başkanının kucağında patlar. Mustafa Özkafa’nın, Tahir Akyürek’in kucağına kalan Konyaspor, umarız yarın İbrahim Uğru Altay’ın kucağına düşmez.

Genel kurul var ve Konya bu genel kurula son derece ilgisiz, son derece kayıtsız.

Padişahım çok yaşa diyen taraftara, kral çıplak demek bizim boynumuza borçtur.

Dileyen kızar, dileyen üzülür, dileyen de bir kenara not alır.

Bu genel kurul Konyaspor için son derece önemli ve kritik. Konyaspor geride kalan bir yılda hiç kaynak üretmedi, buna karşı ortalama 300.000Euro maaş alan oyuncuların maaşı ikiye, üçe katlandı. Kaynaksız bu iş olmaz ve bu konuda mutlaka önlem almak gerekiyor.

Testi kırılmadan, biz uyaralım da varın haksız çıkalım, her şey güzel olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Dikilitaş Arşivi
SON YAZILAR