Ali Dikilitaş

Ali Dikilitaş

Taraftar ne ister?

Taraftar ne ister?

Takımlar tatili tamamladı ve çalışmaya başladılar. Konyaspor ise kongre sürecini geride bıraktı ve yeni sezona sorunsuz girmek istiyor.
 
Konyaspor geçen sezon bazı bölgelerde aksadı ve aksayan bölgelere transfer yapıp lige güçlü başlama arzusunda. Konyaspor geçensezon sol bek pozisyonunda sorunlar yaşadı, Filipovic ve Diagne'nin sakatlıkları nedeniyle stoper mevkiinde sorun yaşadı. Forvette Hurtado sakat olunca  hücuma top taşıyacak oyuncu alternatifi üretemedi. Santrafor konusunda sorun yaşadı.
 
Taraftar doğal olarak transfer beklentisinde, yönetim sol kanada Alper'i takviye etti. Riad Bajic forvet olarak kiralandı. Bunun dışında Erdon kadroda önemli bir alternatif olacak.
 
Konyaspor stoper istiyordu fakat Filipovic ve Diagne'nin durumuna göre acele etmeden süreci beklemek gerekiyor. Hurtado konusu da aynı şekilde iyi bir Hurtado Konyaspor için yeni transfer sayılacak.
 
Konyaspor Jahovic ve Traore'yi takımdan gönderdi ve şişkin kadroyu düzene soktu diyebiliriz.
 
Özellikle sosyal medyada taraftarın transfer talebi yönetim ve teknik kadroyu gaza getirmemeli. Yönetim özellikle sosyal medyadan çok etkileniyor. Ben bu konuda sabırlı olunması gerektiğini düşünenlerdenim. Konyaspor'un geçen sezon yaşadığı sorunları biliyoruz, sakatlıktan çıkan oyuncuların durumunu görmek ve form durumlarına göre transferi düşünmek gerekir.
 
Filipovic ve Diagne'den faydalanma konusunda endişe varsa yolları ayırıp stoper transferine yönelmek lazım. Hurtado konusu da aynı şekilde, Konyaspor Hurtado'dan faydalanamayacak ise gönderip hücuma top taşıyacak oyuncu transferine yönelmek gerekir.
 
Sonuç ve cihetle Konyaspor kampta sakatlıktan çıkan oyuncuların performansını degerlendirip gerekiyorsa transfer yapmalı.
 
Bana göre Konyaspor'un kadrosu şimdilik yeterli.
 
Fikstür çekildi, benim şahsen fikstürden çok çekindiğim konu, Aykut hocanın takımlarının ritmini en erken eylüldeki mili ara sonrası buluyor olması. Umarım Konyaspor ligde ilk 6 haftayı en az kayıpla geçerse sonrasındaki periyotta önü açılacaktır.
 
Konyaspor'a yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Dikilitaş Arşivi
SON YAZILAR