Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor ilk yarım saatte işi bitirir

Konyaspor ilk yarım saatte işi bitirir

Adana’nın yolları taştan, Konyaspor alır bu maçı baştan!

Tam da Omerovic’in taktiğini özetlemiş oldum.

Omerovic’ten önce, geçtiğimiz gün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın taraftar gruplarıyla Konyaspor kulüp binasında bir araya gelmesinden bahsedelim. Gerçekten çok güzel görüntülerdi. Taraftar gruplarla bir araya gelip, Konyaspor’a destek vermesi Konyaspor camiası için çok güzeldi. Bu iki haftadır iyi olan Konyaspor ivmesini biraz daha yukarıya taşıyacak diye düşünüyorum. Diğer bakanlarımızın da Konyaspor’a destek vermesini bekliyoruz. Umarım Bakan Yerlikaya, diğer bakanlarımıza da örnek olur.

Maça gelecek olursak…

Bugün çok önemli bir maç var. Belki siz bu satıları okurken, Konyaspor 3’te 3 yapıp, yoluna rahatça devam ediyor olabilir.

Adana Demirspor zaten rahat bir takım. Lig’de bir iddiası yok. Bu yüzden gol pozisyonlu bir maç bekliyorum. Böyle maçlarda rakip takım daha sahaya alışmadan, taraftar baskısı görmeden, maçın başında gerekeni yapıp, rahat bir şekilde oyunu oynamak gerekir.

Özellikle Ndao, Ethemi, Çikalleshi ve Flip ile ön alan baskısıyla ilk 20 dakikada gol atıp, skoru lehimize çevirmemiz gerekiyor.

Aldığımız bilgilere göre 20 bin kişilik bir taraftar olacak. Çok yoğun bir ilgi olacak. Taraftar baskısı, takım motivasyonu bizi rahat bir galibiyete götürür diye umuyorum. Futbol tabi ki sürprizlere de açık. Adana Demirspor’un iyi bir kadrosu var. Ne kadar kadrosunu dağıtmış olsa da bireysel anlamda yıldız oyunculara sahip. Bunu da bilerek maçı ikinci yarıya bırakmadan ilk yarıda bitirmek gerekiyor.

Ramazan ile birlikte Konyaspor’u çok daha iyi günlerin beklediğini hatırlatmak istiyorum.

Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR