İbrahim Doğan

İbrahim Doğan

Konyaspor’da kadroyu doktorlar belirliyor

Konyaspor’da kadroyu doktorlar belirliyor

Konyaspor, yine eksiklerle çıktığı maçta ilk 10 dakikada rakibine karşı ciddi anlamda üstün başladı.

Amir’in forvet, Adil’in sağ bek, Skubic’in de sağ açık olarak çıktığı maçta Ghulierme’nin ortasını Amir, muhteşem değerlendirdi. Henüz 6. dakikada 1-0 öne geçti.

Erdon’un topuk pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Levan, rahat pozisyonda az farkla dışarıya vurdu. Pozisyon gol olsa Konyaspor, maçı ilk 10 dakikada koparabildi ve galibiyetini ilan edebilirdi. Bu pozisyonun ardından da Amir, yine topu iyi taşıdı ve sol ayağıyla çektiği şut bir hayli etkisizdi. Ceza sahası içerisinde çoğalan arkadaşlarına vermeyi denese maç 15 dakikada 3-0 olabilirdi.

Sakatlıklar kervanına bir yenisinin daha eklenmesi moralleri bozdu. Tam dönecek oyuncular var diye umutlanırken, Adil’in sakatlanıp oyundan çıkması bu konuda Konyaspor’un kanayan yarası haline geldi.

İlk yarıda skoru açamayan ve maçı koparamayan Konyaspor, Rizespor’un şevkini kıramayınca konuk ekip Konyaspor’un daha çok üstüne gelmeye başladı.

1-0’lık skorun ne kadar riskli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Rizespor, Skoda ile taşıdığı topu Tunay ile gole çevirince maça denge geldi.

Levan ile Oğuz’un etkisiz oyunu sonrasında Konyaspor maçın ikinci yarısı orta saha üstünlüğünü kaybetti. Rakibin hızlı ataklarına engel olamadı.

Son dakikalarda istediği pasları yapamayan Konyaspor, 1 puana razı oldu.

İsmail hoca sakatlıklar sonucu elindeki imkanların en iyisini kullanmaya çalıştı. Ne yazık ki doktorların belirlediği kadroda başarılı olmak çok zor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Doğan Arşivi
SON YAZILAR