Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Konyaspor’un gözü kulağı PFDK’da

Konyaspor’un gözü kulağı PFDK’da

Lig’e verilen ara sonrasında Konyaspor çalışmalarında devam ediyor. Şu anda başta Adil Demirbağ olmak üzere kritik sakatlıklar var. Muhammet’in sakatlığını da zannedersem seneyi kapattı. Konyaspor’a çok da fazla faydası olduğunu düşünmüyorum. Bugüne kadar verdiği faydalar da tartışılır. Konyaspor artık bu defteri kapatmalı.

Konyaspor’un önünde şu anda çok önemli bir süreç var. Tüm Türkiye’nin konuştuğu Fenerbahçe-Trabzonspor maçındaki olaylar bir açıdan Konyaspor’u da ilgilendiriyor. Çünkü Konyaspor, önümüzdeki ayın 3’ünde Trabzonspor’u ağırlayacak. Dolayısıyla PFDK tarafından Trabzonspor ve yönetimine vereceği cezalar Konyaspor maçını doğrudan etkileyecek nitelikte.

Fakat Türkiye Futbol Federasyonu ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu henüz cezaları açıklamadı. Neyi beklediklerini doğrusu biz de merak ediyoruz. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

Bekleyip göreceğiz…

Ama şunu biliyorum ki Konyaspor’un bu maçı kazanmaktan başka hiçbir şansı yok. Mutlaka puan almak zorunda. Düşme hattından uzaklaşmak için bu şart. Önümüzde daha 10 günlük bir süre var. Çok sıkı çalışıp, maçı galibiyetle kapatacağımıza inanıyorum.

Herkese hayırlı hafta sonları.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR