İshak Orhan

İshak Orhan

Neye inanıyorsanız o başınıza gelir

Neye inanıyorsanız o başınıza gelir

İnsanlarımızın büyük bir kısmı hala BÜYÜYE inanmaktadırlar.
 
 "AKLIMA GELEN, BAŞIMA GELİYOR" ifadesini çoğumuz kullanırız. Bizi iyiye veya kötüye yönelten düşüncelerimizdir. OLUMLU düşünceler de başımıza gelebilir, OLUMSUZ düşünceler de. Öyleyse aklımıza olumsuz bir şeyler geliyorsa onları hemen bazı tekniklerle olumluya dönüştürmeliyiz. Bu durumda hem mutlu oluruz hem de o olumsuzluklar başımıza gelmez inşallah.
 
Yaratıcımıza tam teslim olursak OLUMSUZ diye bir şeyin olmadığını görürüz. Çünkü biz gerekeni yapacağız gerisini ona bırakacağız. Ancak gerekeni yapmak büyü yaptırmak veya buna inanmak değildir. Dinimizde bunlara inanmadığımız takdirde mutlu olacağımız bildiriliyor. Biz ise büyücülerden medet uman bir toplum haline gelmişiz maalesef.
 
Gereksiz işlerle uğraşan pek çok kişi büyücülerin yolunu tutmaktadır. Cinciler veya büyücüler ise sadece rant peşindedirler. Maksatları sizi soymaktır. Ahmak insanlar soyulurlar.
 
Aklımızı kullanalım kardeşlerim. Soyulmayalım. İnsan meleklerden  bile üstün iken CİNCİLER VEYA BÜYÜCÜLERDEN medet umar hale gelmesi Allah inancıyla asla bağdaşmaz.
 
Lütfen kendimize gelelim. Biz Cebrail'in bile secde ettiği varlıklarız ama yaptığımız yanlışlarla şeytanın kölesi durumuna düşmüşüz.
 
KENDİNİ BİLEN İNSANLAR ASLA BÖYLE BİR DURUMA DÜŞMEZLER.
 
Saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İshak Orhan Arşivi
SON YAZILAR