Mehmet Serkan Şafak

Mehmet Serkan Şafak

Rekorun sebebini bir kez daha anladık

Rekorun sebebini bir kez daha anladık

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı’nın neden 30 büyükşehir arasında rekor sahibi olduğunu ve Konyalı tarafından sahiplenip sevildiğini bir kez daha anlamış olduk. Yeni Haber Gazetesi olarak bizleri belediye bünyesindeki güzel bir mekânda ağırlayan Başkanımız ile birçok konuyu konuştuk. Yeni Haber Gazetesi olarak gerçekleştirdiğimiz bu hoş sohbette yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler aldık.
 
Konya’nın büyük bir spor şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi üzerine konuştuğumuzdaysa, Konya’yı birbirinden farklı projelerin beklediğini gördük. Bu projelerin başında ise gelecek sene gerçekleşecek 5.İslami Dayanışma Oyunları’nın Konya’da gerçekleşecek olmasıydı. Bunun yanı sıra Bisiklet sporu üzerine de yoğunlaşan Başkan Uğur İbrahim Altay, bu konuyu da titizlikle takip ettiğini gördüm. Hali hazırda yeni gelen bisikletlerin ise kısa zamanda hizmete açılacağını belirten Altay, Konyalıyı spora davet etti.
 
Bunun yanı sıra Sayın Başkanımız Konyaspor hakkında Süper Lig’in ilk haftalarında her şeyin güzel gittiğini ancak kötü gidişatın 8.hafta itibariyle başlaması bütün Konyalıyı üzdüğünü belirtti. Ligin ikinci yarısında Konyaspor’dan ümitli olduğunu dile getiren Altay, yapılacak takviyelerle takımın olumlu yönde bir ivme kazanarak hak ettiği yerde olacağını belirtti. Başkan Altay, Kulüp yönetiminin tecrübeli teknik direktörü Aykut Kocaman hakkında doğru bir karar verdiğinin altını çizerken, daima takımın arkasında olduğunu ifade etti.
 
Yeni Haber Gazetesi olarak Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a misafirperverliğinden ve hoş sohbetinden dolayı teşekkür ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehmet Serkan Şafak Arşivi
SON YAZILAR