Dr. Ramazan Tuzla

Dr. Ramazan Tuzla

Saldırıların şifresi

Saldırıların şifresi

Yeni Şafak, paralel çetenin firâri lideri hakkında, bu Millet ile çok önemli bilgileri paylaşmaya devam ediyor.

Yeni Şafak, kuruluşuna sevindiğimiz, 2003’ten bu yana abone olduğumuz, okuduğumuz ve sahiplendiğimiz gazetemizdir.

Temeli olmayan, belgesi bulunmayan bilgileri paylaşma gibi bir âdeti hiç olmadı. Bu zamana kadar samimiyetinden hiç taviz vermedi.

Bu Milletin gemisine yön veren rüzgârın her daim destekçisi oldu ve olmaya da devam ediyor.

Yeni Şafak, paralel çetenin liderinin meziyetlerini ortaya dökerek gündemin belirleyicisi oldu bu hafta.

Câmi cemaatini kandırmaktan öğrencilerin paralarını gasbetmeye, nereden geldiği belli olmayan çantalar dolusu paradan bedelsiz alınan arsalara, CIA’den Mossad’a moon tarikatından ajanlığa kadar bağlantılarına, masonluktan alınan büyük ödüllerden Siyonistlerin en sadık arkadaşlığına kadar birçok meziyeti olan çete liderinin ipliğini pazara çıkaran Yeni Şafak, günden oluşturmaya devam ediyor.

Yeni Şafak bunları yaparken, çete de boş durmuyor. Adeta “gündemi sen değil ben kurarım” dercesine belli mihraklarla iş tutarak bu Milletin huzuruna kastetmeye devam ediyor.

Yeni Şafak’ın gündemini gölgede bırakma niyetli gerçekleştirilen menfur saldırı, bir dava adamını eşinden, evladından, anne ve babasından ayırdı.

Fâili meçhul elektrik kesintisinin olduğu gün, fâili belli bu hain saldırı hepimizi derinden yaraladı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz’a, Rabbim rahmetiyle muamele etsin ve mekânı cennet olsun.

Evin reisinin en kutsal mücadelesi, helal yoldan eşinin evladının rızkını kazanmaktır. Bu yolda ölen insan ölmüş olamaz. İnancımız budur.

Bu saldırı, paralel çetenin liderinin üzerinden dikkatleri çekmeye yetti ama Yeni Şafak, bu hainlerin ipliğini pazara çıkarmaya devam ediyor ve etmeli.

Bu gündemi gölgede bırakma niyetli saldırılar, Adalet Sarayını, Emniyet Müdürlüğünü, Ak Parti Kartal ilçe binasını hedef aldı. Gündem, paralel çetenin liderinden ve kirli bağlantılarından uzaklaştırılmaya çalışılıyor ve başarılı da oldular.

Adalet Sarayı, Emniyet Müdürlüğü, Ak Parti Binası…

Sırada hangi hedef var acaba?

Ana hedefleri, bu topraklar ve Türkiye’dir. Bunu biliyoruz. Buraya gelmeden önce hangi duraklardan geçmeyi düşünüyorlar acaba?

Doğrudan Yeni Şafak’a saldırsalardı, kendilerini kolayca ifşa edeceklerdi anlaşılan. Bunun için, derin mesajlarla mesaiye devam ediyorlar.

Bu saatten sonra Yeni Şafak’a düşen iş, ülkenin huzuruna kasteden bu saldırılara aldırmadan, doğru bildiği yolda yürümesi, paralelin en karanlık inlerindeki pisliklerini ortaya dökmeye devam etmesidir.

Okuyor ve okutuyoruz Yeni Şafak. Sen müsterih ol!

Devletimizin istihbarat teşkilatı günde 48 saat çalışmak zorundadır. Bu Milletin ümüğüne çökmeye çalışan ihanet şebekesinin kirli emellerine ve bu Millete gündem belirlemelerine fırsat verilmemelidir.

Masonlar sırlarını yalnızca birbirleriyle paylaşırlar. Sırlarını ifşa edenleri yok etmek için de onları aralarında paylaşırlar. Düşmanlıkları bile gizlidir bunların. Paralel çetenin liderinin kırk yıllık takiyyesi, masonların bu tavrına ne kadar da benziyor.

Hayrete gerek yok.

Bu Devlet, bu Millet yedi düvelle savaştı sonunu hiç düşünmeden. Meydan savaşları, taraflar düşman da olsalar erlerin savaşıdır. Paralel ihanet şebekesi ile savaş, meydanda olan bir savaş değildir. Bu yüzden her hamle, düşünülerek yapılmalı ve her hamlenin sonu düşünülmelidir.

Ferâsete en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanları yaşıyoruz ve bir olmak zorundayız.

Bu Milletle beraber yürüyen Yeni Şafak gibi gazeteler, yürüyüşlerinde yalnız bırakılmamalıdır.

Yeni Şafak’ın haberlerini gölgede bırakma niyeti taşıyan bu saldırıların hain sahipleri, en kirli tezgâhlarını Yeni Şafak üzerine kurabilirler. Niyetimiz, komplo teorilerine katkı yapmak değildir. Uyanık olmak ve uyanık kalmak zorundayız.

Su uyur, düşman uyumaz.

Mert düşmana rahmet okutan paralel çetenin canına okumak için bu günlerde Yeni Şafak okumak zorundayız.

Okuyalım o zaman.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Dr. Ramazan Tuzla Arşivi
SON YAZILAR