Ali Kaya

Ali Kaya

ŞAŞIRMADIK

ŞAŞIRMADIK

             Diyarbakır Sur, Cizre ve Silopi de Terör örgütü PKK ile girilen silahlı mücadelede bulunan Asker ve Polislerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun , Şahadetleri kabul, gazaları mübarek olsun. Kurtuluş savaşında Kahraman ordumuz Çanakkale de ve Anadolu’da o zaman ki tabir ile yedi düvele karşı savaş vermiş ve muzaffer olmuştur. Allah ordumuzu her daim düşmana karşı  galip getirsin. Bu cennet vatanın her karış  toprağı ve  Ay yıldızlı Al bayrağımız bizim için kutsaldır. O nazlı yıldızı gönder de dalgalanırken görüp duygulanmamak elde değil.

            Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Surlara bayrak asılması sonrası  bu  vatana Devlete ve Ay Yıldızlı bayrağa düşmanlığını her daim söz ve davranışları ile hissettiren hainler rahatsız oluyorlar. Neyin zaferi de bayrağı asıyorsunuz diyorlar bu zatın  dilindeki çatal kelimelerin içindeki vatan ve bayrağa olan kinin dışa vurumunu esefle izledik. Şaşırmadık  senden başka ne beklenirdi ki?  Gelelim yedi düvele , evet şu günlerde Sur da Cizre de ve Silopi de asker ve polisimiz İngiliz , Alman , Amerikan, İsrail , Rus  ve daha sayamayacağımız bir çok  devlet  ajanlarının PKK ya destek vererek Teröristler üzerinden Haçlı zihniyetinde ki  savaşlarını  sürdürürlerken  şimdi de Sırp keskin nişancılarının da bölgede olduğu yönünde söylentiler duyulmaya başlandı ve yine Askerimiz yedi düvele karşı mücadele etmeye devam ediyor.Böyle bir durumda Bayrağımızın gönderde olmasından  dağa taşa veya surlara asılmasından daha doğal ne olabilir ki ve sen  niye rahatsızlık duyuyorsun.

            Cizre’de bir apartmanın bodrum katında yaralılar olduğu haberleri üzerine bazı aydın geçinen sözde yazarlar bu hain teröristlerin bu devlete yurttaşlık bağı ile bağlı olduğunu  bu ülkenin  değerleri olduğunu yazacak  kadar alçalabiliyorlar. Devlet  orada ki yaralı teröristleri de tedavi etmesini bilir ve adalete teslim eder.  Mahalleye gelen Ambulansa silahla saldıran teröristlere  tek kelime etmeden iktidarı kötülemeniz ve Teröristi  vatan perver yapmanız bizi şaşırtmadı . O bodrum da eğer halktan biri olsaydı siz ve sizin gibi düşünen medyalar şimdiye kadar binlerce fotoğrafları dünyaya servis etmekten  asla geri kalmazdınız. Sür manşetten diktatörün askerleri sivil halkı katlediyor diyebilecek potansiyele sahip kalemlersiniz. Ama o diktatör dediğiniz  Reisin  ülkesinde yine kin dolu ,  nefret  dolu yazılarınız yayınlanır yahu bu nasıl diktatör diye hiç düşünmezsiniz. Düşünemezsiniz çünkü Erdoğan’a olan kininiz ve nefretiniz mantıklı düşünmenize engel .  İçeride Erdoğan düşmanlığı üzerinden devlet  düşmanlığı  ile kör olan kalemler , yine hem Erdoğan’a hem de iktidara düşmanlığının yanında devlete ve  bayrağa düşmanlığını da artık aleni bir şekilde dillendirenler işbirliğinin farklı versiyonlarını göstermektedirler. PKK elinde silah ile yandaşları hem siyaset sahnesinde   kalemlerde medyada devlete düşmanlıklarını göstermekten geri kalmıyorlar yine şaşırmadık. Hani ‘’ hırsızın hiç mi suçu yok hakim bey’’ diye bir deyim var ya bu gün Cizre’de Silopi deki olaylarda PKK masumdur suçu yok dahi deseniz de artık şaşırmayacağız.

SAYGILARIMLA

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Kaya Arşivi
SON YAZILAR