İbrahim Doğan

İbrahim Doğan

Serkan ile Thuram takım arkadaşlarının hayalleri ile oynadı

Serkan ile Thuram takım arkadaşlarının hayalleri ile oynadı

Konyaspor, 3 puan alacağı maçtan beraberlikle ayrıldı. Peki, kaçan 2 puanın sorumluları kimler?

2-0 öne geçince herkes gibi ben de 3 puana garanti gözüyle bakmıştım. Ancak Konyaspor’un sezon içerisinde bu durumu yaşamasının en büyük sebeplerinden biri olan Serkan Kırıntılı’nın amatörce yaptığı hata sonrasında skorun 2-1’e gelmesi Kayserispor’a güç verdi. Ve 2. Yarıya daha da umutla çıkmalarını sağladı. İlk yarı 2-0 sona erseydi. Konyaspor maçı koparıp alabilirdi. Daha önceki senelerde maç kazandıran, Konyaspor’un puan almasının en büyük etkeni olan Serkan Kırıntılı’nın yaptığı bu hatalar yeşil beyazlı takıma çok puan kaybettirdi. UEFA hedefleriyle başlanan sezon, korkular içerisinde geçiyor. Yeni Malatyaspor maçında kırmızı kart ile atılan ve takımını henüz 1. Dakika dolmadan yalnız bırakan Serkan, bu sezon çok büyük formsuzluk yaşıyor. Belki de artık sezon sonu teşekkür edilip gönderilmeli!

2-1’lik üstünlüğü korumak için kapanan ve hızlı ataklarla gol aramaya çalışan Konyaspor’da Thuram’ın boş kaleye topu gönderememesi ve ardından beraberlik golünün gelmesi moralleri daha da bozdu. Gençlerbirliği – Ankaragücü maçının kazananı Ankaragücü olursa Konyaspor ilk kez kırmızı 3’lü de yer alacak.

Sadece kendi skorlarına odaklanan bir takımken, diğer takımların da alacakları skorları takip eden bir takım kimliğine bürünmek ayrıca can sıkıyor.

Konyaspor, Kayseri’den 3 puan ile dönmüş olsaydı, diğer takımları tehdit eden ve 1 hafta da olsa rahat bir nefes alan bir takım konumunda olacaktı. 2-0 öndeyken 1 puanla ayrılmak, bütün bu hesapları mahvetti.

Bülent Korkmaz’ın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ve takıma moral vermek için her yolu denediğini biliyorum. Antrenmanlarını yakından takip eden biri olarak, takımdaki havanın değiştiğine şahidim. Ancak, bazı oyuncular ne kadar mücadele ederlerse etsinler 2 takım arkadaşının hata yapması, mücadele eden oyuncuların da emeklerine yazık etmek anlamına geliyor. Bugün Konyaspor’da Serkan ve Thuram, takım arkadaşlarının emeklerine yazık etti.

Ve artık, taraftarların Kasımpaşa maçı için beraberliğe bile sabırları kalmadı. Kasımpaşa maçını kazanamama durumunda Konyaspor, ligde kalma fırsatını kendi elleriyle tepen bir takım haline gelebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Doğan Arşivi
SON YAZILAR