Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Tarihi Gün Bugün

Tarihi Gün Bugün

Bugün 1 Temmuz 2014, aynı zamanda 4 Ramazan 1435.

Önemli bir tarih, not edilmesi gereken bir tarih…

Zira bugün AK Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı açıklanıyor. Türkiye’yi geleceğe taşıyacak büyük lider, açıklanacak bugün.

Çokça dua etmemiz gereken bir gün, Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine, ahir zamanda biz kullanırını mahzun etmez, biz öyle inanıyor ve bunun için de dua ediyoruz.

Türkiye’nin lideri demek şu çetrefilli, kâbus gibi çağda inanınız Ümmetin lideri demektir.

Bakın İslam Coğrafyasına, İran, Arabistan, Afganistan, körfez monşerleri, Mısır, Libya, Lübnan, Fas, Cezayir, Malezya, Endonezya…

Var mı Müslümanlara yol gösterebilecek?

Malezya ve Endonezya’yı çıkar, onun dışındakilerin tamamında cahilce bir fitne başını almış gitmiş. Kimi kendisine Sünni diyor, kimi kendisine Şii diyor, aynen Peygamber Efendimizin torunlarını şehit eden kara eller gibi İslam coğrafyasına kan kusturuyorlar.

Türkî Cumhuriyetler ise ırki olarak Türk ama kültür olarak çoktan Ortodokslaşmış, savruk seküler bir dünyada yaşıyorlar.

Bugün Şiilerde Sünnilerde, İran’da, Suudi Arabistan’da, Vahhabi’ler de, Selefiler de, Hariciler gibi hepsi birlik içinde Müslümanlara cahilce bir ateşe sürüklüyorlar.

Arkalarında kim var? İnanınız Feytullah Paşanın paralel örgütünün arkasında kim varsa onların arkasında da aynıları var.

Bu iş siyaset olmaktan, politika olmaktan çoktan çıktı.

Ülkemizdeki, sağduyulu, insafını, insanlığını, izanını kaybetmemiş her Müslüman kardeşimiz, vatandaşımız, MHP, SP, CHP, BBP, BDP, HDP fark etmez hangi partiden, hangi topluluktan, tarikattan, mezhepten, ırktan olursa olsun bu sürecin bir var olma ya da yok olma süreci olduğunu görmek zorundadır.

Bu sadece bizim mücadele etmekle başarılı olabileceğimiz bir süreç değil. Ya birlikte mücadele edeceğiz, bu karanlık günlere şu mübarek günlerde bir ışık yakıp aydınlatacağız, ya da bu karanlık hepimizi yutacak.

Sadece AK Partilileri yutmaz bu dehliz. Bu ülkenin, Anadolu’nun, İslam Coğrafyasının her ferdini yutar ve yutacak.

Onun için bugün açıklanacak Cumhurbaşkanı adayına bu zaviyeden bakmak mecburiyetindeyiz.

Bugün Ankara Ticaret Odası Kongre Salonunda açıklanacak ismin bir sır olmadığını zaten biliyoruz, TBMM’de AK Partili milletvekilleri zaten imzaları attılar, isim bugün resmen ilan edilecek ve aynı saatlerde de TBMM’ye sunulacak.

Bu isim Rabbimizin bu çağda bize lütfettiği büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Evet, Recep Tayyip Erdoğan eksiği ile fazlası ile yanlışı ile doğrusu ile Rabbimizin bu çağda bize lütfettiği bir liderdir, Yeni Türkiye’nin kurucu lideridir.  

Ve Türkiye’yi geleceğe taşıyacak liderdir...

Türkiye’yi ateşin içine katmadan, şeytanın torunlarının oyunlarını bozarak, Silahlı Kuvvetlerimizi, polisimizi, yargımızı, eğitim sistemimizi, ekonomimizi, şehirlerimizi günün gerekleri ile donatarak ülkemizi sağ salimen İnşa Allah geleceğe taşıyacak liderdir.

Şu 10 yıl dünyada çok zor geçecek, eğer bu 10 yılı Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lider ile geçirebilirse, Türkiye geleceği yön veren 5 ülkeden birisi olur.

Peki, bu süreçte en büyük tehlike nedir?

Ne yazık ki bu süreçte en büyük tehlike siyonizmin uşaklığını yürüten Feytullah Paşanın paralel örgütüdür.

Bu örgüt ülkemiz için tehlikeli bir terör örgütü gibi hareket etmektedir.

Ülkemize hainlik yapan, hainlik yapmakta hiçbir beis görmeyen, kendisine inanan kalpleri darmadağın eden Feytullah paşa ne yazık ki ahir zamanda Müslümanlar için en büyük bela haline gelmiştir.

Ben açıkçası Feytullah paşanın bu örgütü yönetebildiğini de zannetmiyorum, kanaatimce Feytullah paşayı da yönetiyorlar. Feytullah paşa, bu milletin nasıl kendisine lanet okuduğunu da bilmiyor. Kendisini piri fani görüyor ve Türkiye’ye de onun haşhaşilerinin hizmet ettiğini zannediyor

Ama öyle değil haşhaşileri ne yazık ki MOSSAD’ın emrinde, bugün ülkemiz için en büyük tehlike haline gelmişlerdir.

Allah bu milleti şerlerinden korusun, şerlerinden emin kılsın…

CHP, MHP, SP, BBP gibi partiler için bu son çıkıştır, liderleri haşhaşilerin istediği çizgide olabilir ama ben tabanın bu millete kıyamayacağına inanıyorum. Zira tabandaki temiz kardeşimin haşhaşilerin elinde bir kaseti, pis işi yok?

Ve Bu sağduyu bu milleti kurtaracaktır, buna inanıyorum.

Mesele kesinlikle bir Cumhurbaşkanlığı meselesi değildir. Mesele Türkiye’nin ve İslam Âleminin geleceği meselesidir.

Görüntü bu kadar net iken kalplerin savrulmasına gerek yok.

Allah bu milleti ve İslam Âlemini korusun ve günümüzü zaferlerle taçlandırsın…

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı bu millete hayırlar getirsin İnşa Allah… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR