Doç. Dr. Ömer Akdağ

Doç. Dr. Ömer Akdağ

TERCİH

TERCİH

Tarihte Türk milleti sadece Müslüman değildi. Aynı zamanda İslam'ın şerefli temsilcisiydiler. Tanzimat'tan itibaren kaybettirilmeye çalışılmış bu şerefli temsil görevine tekrar dönmekle milletimiz, sadece şunun bunun kuyruğu olmaktan kurtulmayacak aynı zamanda aslî hüviyetine de  kavuşacaktır.

TÜRK MİLLETİNİ ASLÎ HÜVİYETİNE KAVUŞTURACAK HER OLUŞUMU HEYECANLA DESTEKLİYORUZ.

Milletimizin harim-i ismetine kadar girip lisanını tahrip ederek uyduruk bir dil ile nesiller arasında kopukluklar meydana getirenlerin iyi tanınması gerekir. Bir millet topla, tüfekle yıkılmaz. Milletin müşterek kıymetleri yok edilerek o millet yavaş yavaş yok edilir. 1930’lu yıllarda “Bize 30 sene lazım.  Bu zaman zarfında Türk milleti İslam’dan uzaklaştırılacaktır” şeklinde planlar yapıldı.  30 sene geçti. 1960 yılına gelince, beklenen “uzaklaşma” olmayınca 27 Mayıs denilen darbe yapıldı. Ardından 1980 darbesi geldi.  Baktılar ki, bu iş silahla olmuyor, zihinlerde bulanıklık oluşturularak inançta yırtıklar meydana getirilmek istenildi.

Artık eşik aşılmıştır. Kökleriyle buluşmaya başlayan aziz milletimiz şahlanmaya başlamıştır. Güneş doğmuştur ve yükselmeye devam etmektedir.

Hiçbir engel Türk ve İslam dünyasının reisi konumunda olan milletimizi durduramayacaktır. 

Müslüman görünümlü figüranlar da dahil olmak üzere ateist, deist, sosyalist, Kemalist  ve daha nice ist ve izmler, bu kutlu yürüyüşü durduramayacaktır.

BÜYÜK MİLLETLER BÜYÜK İMTİHANLAR GEÇİRİRMİŞ.

TÜRK MİLLETİ TANZİMATTAN  İTİBAREN BAŞLAMIŞ OLAN FETRET DÖNEMİNİ 1950’Lİ YILLARDAN SONRA AŞMAYA BAŞLAMIŞTIR.

TÜRKİSTAN’DAN GÜNEŞİ TAKİP EDEREK BATIYA DOĞRU AKAN NECİP MİLLETİMİZ,  BULUNDUĞU BÜTÜN COĞRAFYALARA GÜNEŞ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.

PEYGAMBER DUASI ALMIŞ BİR ATANIN (FATİH SULTAN MEHMED) AHFADI OLMAK DÜNYAYA BEDELDİR.

NE MUTLU, MÜSLÜMANIM DİYENE......

NE MUTLU, İSLAM ŞEREFİNİ KAYBETMEMİŞ TÜRK'E....

Yazıklar olsun, Müslüman Türk'ü yok sayan sefil zihniyete...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Doç. Dr. Ömer Akdağ Arşivi

YAZI

02 Ocak 2017 Pazartesi 09:01

DUA

19 Aralık 2016 Pazartesi 09:04
SON YAZILAR