Özkan Öztürk

Özkan Öztürk

YARGI GEZİCİLERDEN HESAP SOR(A)MADI…..

YARGI GEZİCİLERDEN HESAP SOR(A)MADI…..

Kahbe içeriden olunca kapı kilit tutmaz oğul ;

Halk içinde bozgunculuk yapan HAİNDİR oğul…..

Öncelikle Tüm milletimizin ve Tüm yargı camiamıza baş sağlığı diliyorum..

Evet ;hainler içeride..

Gezi sürecinde olduğu gibi  bu haince ve kalleşçe yapılan saldırıyı da sanki masum bir  eylemmiş gibi göstermeye çalışıyorlar..

Evet 2013 yılında masum bir eylem görüntüsü ve masum bir takım çevresel hak ve talepler iddiası ile başta İstanbul olmak üzere ülkeyi yakan ,yıkan ve kan gölüne çevirenlerin hangi biri aradan geçen 2 yıla rağmen yargı da hesaba çekilip Yargının tokadını yedi mi?

Maalesef HAYIR…

Savcımızın katilleri ile birlikte yürüyenlerde KATİLDİRLER…

Gezi eylemlerini organize eden, finanse eden, GEZİNİN FİTİLİNİ kasıtlı olarak ateşleyen ve GEZİCİLERİN reklamlarını o günlerde  TV ekranlarına taşıyanlar SAVCIMIZIN KATİLLERİDİR.

Gezi Eylemleri Sürecinde GEZİCİLERE  selam gönderenler , eylemleri finanse edenler ,Berkin ELVAN ‘için hayatı durdurun çağrısı yapan  sözde sanatçı takımı işlenen bu saldırının ortaklarıdır.

Evet maalesef bu yapının sokaklara saldıkları katiller tarafından Yasin Börü işkence ile öldürülürken ,Burak Can katledilirken ,Fırat Çakıroğlu katledilirken sus pus olanlar şimdi Berkin ELVAN üzerinden edebiyat yapıyorlar..

Eyy rakıcı takımı ..Bırakın bu Berkin edebiyatını.

Size kimse inanmıyor..

Evet ;maalesef Gezinin sosyal medyacılarından tutun da sözde sanatçıları ve finans ayağı ,gezi ruhunu sürekli diri ve canlı tutmaya çalışan siyaset yapılanmasına kadar ve dün bizden sandığımız ama bize yani millete en büyük ihaneti gerçekleştiren Gezi sevicilerden hukuk hesap sorabildi mi.?

 

 

Akıllarınca tezgahladıkları kirli senaryoları devreye sokarak şimdi onlar yargıdan hesap sormaya kalkıyorlar ve Berkin’in soruşturmasını yürüten ve kritik viraja giren bu soruşturmayı yürüten savcımızı katlederek adeta mesaj veriyorlar..

Savcımız üzerinden yargıya ve oradan da millete ve milletin temsilcilerine mesaj veriyorlar.

Yargı Gezi eylemlerinin ilk günlerinde yapamadığını şimdi artık yapmalıdır.

Bu hain saldırıyı masum bir eylemmiş ve bir hakmış gibi göstermeye çalışan ve algısal operasyonular kendilerini deşifre etmişken artık beklemek niye ?

Yargı Gezi ‘de yapamadığı şimdi derhal yapmalıdır ki hainler daha fazla cesaretlenmesin.

                                      Evet dostlar Saldırının yapıldığı gün tüm ülke karanlığa gömüldü ve elektrikler kesildi Araştırılması gereken bu noktada da hususlar var.

Elektrik kesintisinin  TEİAŞ ‘ın yazılım sistemine yönelik bir saldırının olabileceğini yine yapılan bu saldırının kurum içerisine sızmış bir takım yapılanmalar eli ile olabileceğini, kurum içerinde ciddi manada istihbarat çalışmalarının yapılması gerektiğini ve bu noktada TEİAŞ ‘a sabotaj ihtimalinin gözden kaçmaması gerektiğini de hatırlatmak istiyorum.

Yazıma son verirken  ‘hayatı durdurun’ diyen ve Berkin Elvan üzerinden yaptıkları ölüm davetiyeleri ile kana doymayan ölü sevici sözde sanatçıların da bu ihanetlerini de unutmayalım.

Bir de üç tarafı denizlerle çevrili vatanımızn dört bir yanının hain ve kalleşlerce çevrildiğini de unutmayalım…

MEKANIN CENNET OLSUN  SAVCIM…

BAŞIMIZ SAĞOLSUN….

Önceki ve Sonraki Yazılar
Özkan Öztürk Arşivi
SON YAZILAR