Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Yüzler artık gülüyor

Yüzler artık gülüyor

Konyaspor’un Galatasaray galibiyeti sonrası futbolcular adeta kendilerine geldiler. İstanbulspor ve Giresunspor maçlarında öyle goller kaçtı ki bir yerde kırılma olacağı belliydi galibiyetin lidere karşı olması ve maç sonu gelen serinin sonu da ekstra motive oldu. Artık bundan sonrasına bakmak lazım. Hoş, hafta sonu yazılan hoca değişikliği haberleri olsun, PFDK’nın rekor cezası olsun keyfi kaçırmak için yetse de yeşil beyazlılar bu galibiyeti çok bekledi. Bundan sonra Ümraniyespor maçı önemli.

Konyaspor’da futbolcu kalitesi olarak bir eksiklik görmüyorum. Konyaspor kalede ve savunmada zaten zorluk çekmiyor. 6 numarada Soner ve Paz’da tamam. Önde Mame Diouf. Bazı maçlarda bana göre Diouf-Emreli ya da Emreli, önünde Mame de olabilir. Emreli’nin sağ kanatta değil forvete yakın oynaması gerektiğini düşünüyorum. Moreno kanadını hızlandırıyor. Bana göre tek eksik ileri hatta Pozuelo. İspanyol oyuncu kalitesini gösterir de oyun açarsa Konyaspor gol atmakta zorlanmaz.

Son antrenmanın fotoğraflarını tek tek baktım. Takımda yüzler gülüyor. Stanojevic’te artık omzundaki yükü attığına göre çıkış için uygun ortam hazır. Konyaspor’un 7 haftalık fikstürü çok avantajlı ve içeride üst üste maçlar var. Taraftarlar da bu enerjiye inanırsa galibiyetler kaçınılmaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR