Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Zamanlaması doğru değildi

Zamanlaması doğru değildi

Konyaspor’da önceki gün Erzurum kampı için Konya’daki son hazırlıklarımızı yaparken gece yarısı, genel kurul haberi geldi. Çoğunluk sağlanması durumunda 1 Ağustos, sağlanamaz ise 8 Ağustos’ta olağan üstü genel kurul yapılacak. Direkt düşüncemi söylemek gerekirse, Başkan Özgökçen, “Madem bizden daha iyi bu görevi yapacağını düşünen arkadaşlar var, çıksınlar da görelim” mesajı verdi.

Konyaspor’un mali sorunlar var ancak transfer yasağı yok bunu söyleyeyim. Yine de mali şartlar ağır ve sert mali disiplin kurallarıyla aşılabilir. Bu yapılabilecek mi, göreceğiz. Mali disiplin kurallarına uyulması için Başkan Özgökçen’in taraftar ile basın yoluyla bir konuşma yapması gerekiyor. Gelen haber kongre öncesi bu konuşma yapılacak ve mali durumun açıklanacağı üzere, karar değişmezse.

Kongre tarihine tekrar dönmek gerekirse, ligin başlamasına çok kısa süre kala takımlarda transfer, Konyaspor’da kongre haberleri olacak. Güven tazelenecek ve daha güçlü bir yönetim ile Başkan devam edecekse lig bitimi bu karar açıklanabilirdi. Gelen haberler kongre kararına rağmen transferlerin lig başlamadan biteceği ve gereken hazırlıkların yapıldığına dair, ne diyelim? Hayırlı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR