Yeni Haber Gazetesinin yazarları gündemin nabzını tutuyor

Bugün Konya Yeni Haber Gazetesinde ve İnternet Sitesinde 9 yazar köşe yazdı.
Yeni Haber Gazetesinin yazarları gündemin nabzını tutuyor

Yeni Haber Gazetesinin yazarları gündemin nabzını tutuyor. Bugün Konya Yeni Haber Gazetesinde ve İnternet Sitesinde 9 yazar köşe yazdı.

İşte birbirinden önemli fikirleri ile bugün Konya Yeni Haber Gazetesinde ve www.yenihaberden.com internet sitesinde yer alan yazarlar ve onların gündeme ışık tutan yazıları:

Hamdi Bağcı

Müsavat Bey sen ne yaptın öyle?

Aslında Müsavat Dervişoğlu açıklamayı birkaç gün önce yapmış. Ama yoğun bir haber akışına maruz kaldığımızdan olsa gerek, yoksa gözümden kaçmazdı, ben açıklamaları dün gördüm.

YAZININ DEVAMINI OKU

Seyfullah Koyuncu

Peki Tayyip Erdoğan kime küssün?

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, geçirmiş olduğu rahatsızlık sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sıhhat ve afiyet diliyorum. Allah şifalar versin.

YAZININ DEVAMINI OKU

Prof. Dr. Önder Kutlu

‘Ben Aleviyim’ ne demek?

Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu durup, dururken bir mezhep tartışması başlatmak istedi. Alevilik konusunun seçim döneminde gündeme geleceğini tahmin ediyorken, tartışmaya açılmaması üzerine bu çıkışı yaptığı anlaşılıyor.

YAZININ DEVAMINI OKU

Macit Uluçamlıbel

Açılışlar, müjdeler…

Seçim öncesi siyasi yoğunluk artarak devam ediyor.

Bu bayram kimse havadan sudan muhabbet etmek zorunda kalmadı mesela. Bayram sohbetlerinin de gündelik sohbetlerinde tek konusu seçim şuanda…

YAZININ DEVAMINI OKU

Mevlüt Uğur

Bu İşte Bir Oyun Var, Unutma Senin de Bir Oy’un (Rey) Var

6+1 gibi görünen fakat görünmeyen bir çok destekçisi olan zillet ittifakının bir masa etrafında toplanmasında BİR OYUN var.

Bu OYUN masasında kimlerin oturduğuna baktığımızda OYUN hakkında fikir sahibi olmamız hiçte zor değil. Kaldı ki 6+1 gibi görünen bu masa da +1 HDP yi temsil ediyor. Oysa farklı bir açıdan bakacak olursak +1+6 olabilir gibi gözüküyor. Ne dersiniz?

YAZININ DEVAMINI OKU

Dr. Ramazan Tuzla

Kantarın topuzu kaçarsa

Türk Milleti, vefalı insanlardan müteşekkildir. Kendisine hizmet eden insanların kıymetini bilmiştir ve hep vefalı davranmıştır.

Bundan önce böyle olmuşsa, bundan sonra da böyle olacağına şüphe yoktur.

Bu tespitimize itiraz sadedinde, 'bu millet başbakanını bile astırmıştır, ne vefasından bahsediyorsun' diyenler çıkabilir fakat bunu diyenlerin, bu milletin devlete ve devletin oluşturacağı düzene olan ihtiyacını bilen insanların feraset yüklü tavırlarından haberdar olmadıklarını söylemeyi de kendimde hak görürüm.

YAZININ DEVAMINI OKU

İpek Özkayaalp

Mazlumların Muzaffer Olacağı Günler, Yakındır!

Son zamanlarda Milli Savunma Sanayii’nde birçok yerli ve milli ürünün gün yüzüne çıkması ve bunlarda pay sahibi olan “mühendis, teknisyen gibi” teknik ekiplerin bir araya gelmesi şahsen beni evvela Müslümanların yine “eskisi gibi güçlü, kuvvetli olacağı” hissiyle hemhâl ettiği için kıvanç duyuyorum. Tabii ki de gelişmeleri anbean takip ediyorum.

YAZININ DEVAMINI OKU

Tarık Ziyad

Ermeni Soykırımı Eğitimi Yasası ABD Temsilciler Meclisi'nde

ABD Uluslararası hukuku ayaklar altına almaya devam ediyor. Geçen sene gündeme alınmayan 'Ermeni Soykırımı Eğitimi Yasası' bu yıl 25 Nisan'da ABD Temsilciler Meclisi'ne sunulması bekleniyor.

Sunulacak bu teklif kabul edilirse, "Ermeni Soykırımı" yalanı ABD'nin ulusal ders müfredatında yer alacak.

YAZININ DEVAMINI OKU

Erdal Arslan

Kimden yanayız!

İmanlı ve aynı zamanda ülkesinin sevdalısı olan bizler, kendimiz gibi Milletimizin de 14 Mayıs Seçimlerini ülkesi ve inananlar için bir “kader seçimi” olarak gördüğünü düşünmekteyiz.

Önümüzdeki bu büyük mücadeleyi kazanmak için, bugünden itibaren ortaya konacak proje ve söylemlerden çok, gerçek tavır ve tutumların ne olduğu ve neleri içerdiğini bilmenin önemli olduğu düşünüyoruz.

YAZININ DEVAMINI OKU