Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

100 liraya, 2 kutu biraya onurunu satanlar mı Konya’ya terörist diyor?

100 liraya, 2 kutu biraya onurunu satanlar mı Konya’ya terörist diyor?

Ülke gündemi sanki geçmişe döndü de yeniden 28 Şubat’ı yaşıyoruz.

Heykel üzerinden kendi tetikçileriyle provokasyon yapıp sakala, sarığa saldırıyorlar, şort-etek üzerinden Mehmet amcama iftira atıp ona saldırıyorlar, sırf başörtülü bir kardeşimizin buluşu diye organik hoşaf üzerinden başörtüsüne saldırıyorlar. Saldıracak bir şey bulamazlarsa da biri hatalı bir çıkış yapsın, pot kırsın diye bekleyip İzmir Marşı üzerinden saldırıyorlar. Ya da üç beş kendini bilmez kımıl zararlısının yaptığı hatayı koskoca bir şehre mal ediyorlar.

Kendi kutsallarına azcık eleştiri getireni aforoz ediyorlar da; İslam’ın değerlerine, hadi onu da bıraktım bu milletin en ufak kutsallarına bile tahammülleri yok.

Yıl olmuş 2017 ama hala iş yerime başörtülü müşteri istemem, Avrupalılar rahatsız oluyor diyeni bile var.

Canları sıkılıyor oturma organlarıyla ağızları yer değiştiriyor da başlıyorlar yaftalamaya. Anadolu insanı makarnacı oluyor, çomar oluyor, cahil oluyor, dağda gezen çoban oluyor, ezik oluyor ha bir de hiçbir halta yaramayan koyun sürüsü oluyor.

Kendileri üstün ırk, hatta kusursuz onlar. Kendileri Cihangir’de, İzmir Kordon’da, Beyoğlu’nda gezer; en lüks restoranlarda yemek yerler. En güzel kitapları okur, 3-5 dil bilir, Avrupa’yı gezerler. Uçak, yat, yalı kullanırlar da ne otobüs bilirler ne dolmuş. Anadolu’nun çomarlarıyla aynı statüye sahip olacak değiller ya tıkış tıkış(!)

Bu ülkenin baldırı çıplakları böyle işte…

Evet haklısınız; Anadolu insanının yatı da, yalısı da yok. Çoğunluğu, en lüks restoranlarda nasıl yemek yenileceğini de bilmeyebilir. Tamam yabancı dili de yoktur Anadolu insanının. Istakozu görse akrep zanneder belki. Ama Anadolu insanı sizin bilmediğiniz bir şeyi çok iyi bilir; haddini!

Siz baldırı çıplak azınlık, Anadolu insanına hele hele Konya’ya haddini bildirmeye ne muktedirsiniz ne de çapınız yeter.

Sizin makarnacı diye küçümsedikleriniz 15 Temmuz’da şehitler verirken, nasıl bir ironidir ki siz baldırı çıplaklar marketlerde makarna kuyruğunda bekliyordunuz.

Sizin çomar diye küçümsedikleriniz; Şırnak’ta, Hakkari’de, Suriye’de şehitler verirken, analar “Vatan sağolsun” deyip evlat acısını sineye çekerken, sizler sahillerde kıç karartıyordunuz.

Şimdi soruyorum size; vatan için şehit olan yiğitler mi çomar, yoksa evladını kuru bir “Vatan sağolsun” nidasıyla toprağa veren analar mı çomar?

Ayaklarının altını yaladığınız kendi ideolojinizdeki teröristlerinizi görmüyorsunuz da sırf inançlı bir şehir diye şimdi de Işıd’ci diye yaftalıyorsunuz Konya’yı.

İslam’a, milli değerlere, Osmanlı’ya saldırmak için fırsat kolluyorsunuz da; Ateisti, puştu, dönmesi hep birlikte pis kokulu ağızlarınızdan iğrenç salyalarınızı saçıyorsunuz güzelim memleketime.

Bir de vatan severlik taslıyorsunuz!

Arsızlığınızı, pisliğinizi örtbas etmek için de çirkin suratlarınıza taktığınız Atatürk maskesine güveniyorsunuz!

Gezi’de 100 liraya, 2 kutu biraya vatanını ve onurunu satanlar, DHKP-C pankartı açıp, HDP ile iş tutanlar terörist olmuyor ama Konyalılar terörist oluyor öyle mi?

......

"Sen misin hem Türkiye Kupasını, hem Süper Kupayı kazanan. Al sana 5 maç ceza"

İstanbul medyasında yer alan elitlerin gazıyla bir aforoz operasyonu başlatıldı. Konyaspor üzerinden koskoca Konya şehrini resmen linç ediyorlar. Maçı organize eden TFF, özel güvenlik görevlileri TFF'nin sorumluluğunda ama cezayı alanlar futbol kulüpleri. "Hırsızın hiç mi suçu yok kardeşim" derler adama. Federasyon neden hiç sorumluluk almıyor?

Konya sahipsiz mi?

Leyla Şahin Usta ve cılız bir kaç açıklama yapanlardan başka sesini çıkaran kimseyi göremedim vekiller arasında. Sadece Ak Parti değil, diğer partilerin siyasilerini de kastediyorum. Seçim dönemi boynunuza Konyaspor atkısı takarsanız, Konyaspor taraftarı bu günleri size hatırlatır haberiniz olsun değerli Konya Milletvkilleri.

Konya'nın bürokratları ne zaman ses çıkaracak peki. Hiç mi etkili olamadı Mehmet Baykan?

Bakan yardımcılarımız?

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR