Abdullah Acıbadem

Abdullah Acıbadem

AK DAVANIN 15. YILI

AK DAVANIN 15. YILI

Türkiye'nin aydınlanması için aydınlığa açık , karanlığa kapalı olmayı felsefe kabul eden Adalet ve Kalkınma Partisi ; ampulün etrafındaki 7 ok ile ülkemizin 7 coğrafi bölgesini adaletle kalkınmaya ve aydınlığa taşımak için milli irade ruhu ile yola çıkmaya adamıştır kendisini. İşte partimizi var eden ve yaşatan ruh budur.

"Haydi Bismillah" diyerek milletin huzuruna çıkan bu kutlu hareket 15 yılına halkın güveninin yanında sayısız başarı, eserler, yatırımlar ve hizmetler sığdırdı. Dünya üzerindeki tüm mazlumların umudu olarak tarihe adını altın harfler ile yazdırdı.

Bu mücadele milli iradeye dayanıp güvenerek ve milli iradeyi namusu bilip koruyarak ayakta kalmayı başardı. Milli irade İstiklal ve istikbal mücadelesi verirken asla eğilmedi, bükülmedi, yılmadı, yıkılmadı ve milletinin  güveni ile başarıyı ve istikrarı yakaladı. 

Milletimizin tek yumruk olması ve omuz omuza olması vesayet odakları ile mücadelede bizi en ön saflara taşıdı.

Bütün bir milleti harekete geçiren bu kutlu hareket 10 milyon üyesiyle dünyanın en büyük siyasi  organizasyonu ve en güçlü teşkilatı olarak eğitim, ulaşım, sağlık, din, ithalat, ihracat, konut ve savunma sanayii başta olmak üzere her alanda ülkemizi kalkındırmış ve refahı artırmıştır. 

15 yıl içinde ülkemizin  ve milletimizin geleceğine güç katarak istikrarla yön verdi. Dış güçler ve içimizdeki hainler nihayet anladılar ki bu hareketi durdurmak Türkiye'nin ve Türk halkının geleceğini karartmak mümkün değil. 

14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  liderliğinde kurulduğunda Türkiye bir fetret dönemi yaşıyordu ve ülkenin tıkanmış damarlarını açmak, ülkemizi adalet ve hakkaniyet ile büyütmek ve geliştirmek için yola çıktı. Kendisine inanan ve güvenen halkın başını öne eğmedi. Diklendi dik durdu ama asla eğilmedi ve fırsat vermedi. Halkımızın gücünü arkasına alarak Kuvayi Milliye ruhu ile tüm dünya ülkeleri ve FETÖ terör örgütü dahil hiçbir vesayete boyun eğmedi, toplumsal kaos denemelerini püskürttü ve  diz çöktürdü elhamdülillah.

14 Ağustos 2001'de başlayan 14 Ağustos 2016 tarihine dek yaşanan 15 YIL’IMIZA neleri sığdırdık hep birlikte hatırlayalım.

Darbe hazırlıkları, Cumhuriyet mitingleri, Danıştay saldırıları, Cumhurbaşkanlığı seçim krizi, AYM'nin 367 kararı, Kapatma davası, 28 Şubat darbesi, 7 Şubat 2012 MİT soruşturması, Gezi olayları, Kobani olayları, 17/25 Aralık hukuk darbesi, MİT tırları hadisesi, Irak/Suriye'deki iç savaş ve ülkemize yansımaları, 

Ülkemizdeki terör ile ülkemize ithal edilmek istenen terörle mücadele ve en sonunda 15 Temmuz 2016 hain Fetö Darbe Teşebbüsü gibi sayısız mücadeleyi sığdırdı ve 15. yılın sonunda hain FETÖ darbe girişiminin püskürtülmesiylede gücüne güç kattı.

Milli iradeyi ve istikrarlı kalkınmayı durdurmak için hazırladıkları bütün kumpasları ve tuzakları farklı zamanlarda farklı kimliklerle harekete geçirdiler. FETÖ adı verilen suç örgütü, terör örgütü, şebeke ve çete ile devletimizin her yerine sirayet etmeye çalıştılar. Çünkü onları rahatsız eden bir durum vardı. Halkımızın 10 Ağustos 2014 tarihinde yüzde 52,5 ile Cumhurbaşkanını seçti, 1 Kasım'da yüzde 49,5 ile 4 yıllık bir istikrar döneminin önünü açtı. Ancak buna rağmen 14 Ağustos 2001'de Türk Siyasi Hayatında yerini alan Adalet ve Kalkınma Partisi bütün seçimlerden zaferle çıkıp Türkiye ve Türk halkı için seferber oldu.

15 Temmuz gecesi Başkomutanımızın , Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile milletimiz meydanlardaki kutlu ve mutlu demokrasi nöbetine başladı . Aralıksız 28 gün süren nöbetimizde 79 milyon bir oldu, tek yürek oldu ve bu darbeci hainlere gereken derslerini verdi . Hiçbirimizin düşünemeyeceği , hayal edemeyeceği şekilde yenici bir hareket olarak devletimizin bütün  kademelerine sızmış olan cemaat adı altında bu hareketin darbe girişimiyle uyandı. Binlerce şükür ki başarılamadı. Halkımızın canını ortaya koymasıyla önlendi . 'Ben Varım' diye sokağa çıkanlar tankların önüne yattı, kurşunlara göğüslerini siper ettiler ve karanlık sayfanın açılması önlendi. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum . 

Halkımızın yaşam standartları yükselmesi taşımızın toprağımızın değerlenmesi ile yeni reformlara imzamızı atarken eş zamanlı da antidemokratik birçok saldırılarla karşı karşıya kaldık ama asla rövanşist olmadık daima umutla ülkemizin geleceğine odaklandık ve daima geleceğe hala yitirmediğinizi umutla baktık. 
Türkiye ve Türk halkının kendilerinden beklentilerinin farkında olan ve sorumluluklarını titizlikle yerine getirme konusundaki hassasiyetini titizlikle sürdüren kutlu mücadele ilk günden itibaren Al bayrak altındaki kardeşlik , birlik ve beraberlik sloganlarını ilk günkü aşkla AK ruhunu taşıdı , yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor .

Büyük oyunları bozmaya ve tarih yazmaya olan inancımızı işte bu sloganlarımız ile diri tuttuk.

'Her Şey Türkiye İçin'
'Durmak Yok Yola Devam' 
'Daima Millet Daima Hizmet'
'Onlar Konuşur AK Parti Yapar'


Türkiye'min ve Milletimin partisi ve sesi AK Parti'nin 15. kuruluş  yıl dönümünü tebrik ediyorum . Rabb'imin izni ve yardımı, milletimin desteği ve duası ile  'Daha Nice 15 Yıllara' diyorum.

2023 , 2053 , 2071 hedeflerimize daha güçlü eserler ile ulaşacağımıza inancım sonsuzdur .

Hepinizi Allah'a Emanet Ediyorum selametle. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Abdullah Acıbadem Arşivi
SON YAZILAR