Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Artık bir tek ihtimal kaldı

Artık bir tek ihtimal kaldı

Artık bir tek ihtimal kaldı o da ölüm mü? Ya da Fenerbahçe’yi yenmek.

Hafta sonu Sivas maçının dramatik sonu Teknik Direktör Omerovic’in takımı bırakmasıyla sonuçlandı. Hak etti mi? Evet. Takıma bir katkı sağladığı kesin ancak son 2 haftadır Konyaspor’un oynadığı oyun, diğer maçları da kazanamayacağının işaretini veriyordu. Futbolcuların ne oynadıkları, nasıl oynadıkları belli değildi. Bir de maç sonu röportajda hoca, “Biz çok iyi oynadık. Yüzde 6 top bizdeydi. Rakibe pozisyon vermedik.” gibi sözler söyledi. Gerçekten bu Omerovic’e yakışmayan bir açıklama. Çünkü Sivasspor, zaten topu size vererek oynuyor.

Sivas maçını kaybettik. Kara kara düşünmeye başlıyorduk. Kayserispor Pendik’i, Trabzonspor Gaziantep’i yendi. Ankaragücü Rize ile berabere kaldı. Hatay zaten kaybetmişti. Biz kaybettik ama muhtemel rakiplerimiz de kaybedince moralimizin düşmesi bir nebze normalleşti.

Peki, Fenerbahçe maçı ne olacak? Daha doğru soru şu; Konyaspor bu haftayı nasıl geçirecek?

Konyaspor, bu maçta öyle ya da böyle en kötü bir puan almalı. Bunun için de muhtemelen Ali Çamdalı’nın hocalığı görüşülüyor. Takım başına gelecek. Takımın maksimum düzeyde verim alabileceği bir şekilde oynatacak. Bu konuda yönetime ciddi işleri düşüyor. En yüksek verim nasıl alınır? Bunu da hep birlikte pazartesi akşamı göreceğiz.

Tek ümidimiz Ali Çamdalı ya da yeni gelecek hocanın futbolculara bir dokunuş yapması. O heyecanla Fenerbahçe’ye sürpriz bir oyun şablonuyla karşı koymak. Aksi halde, tersini düşünmek bile istemiyorum, kötü sonun başlangıcı bu maç olabilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR