Özkan Öztürk

Özkan Öztürk

Başkanlık modeli için tüm AK teşkilatlar sahaya

Başkanlık modeli için tüm AK teşkilatlar sahaya

Ey kimsesi Allah olanlar…

Söz verenler ve verdikleri söze sadık kalanlar.

Eyy Evladı Osmanlı..

Eyy sınırları ve zihinleri işgal edilmek istenen ve sürekli cismani ve ruhani saldırılara maruz kalan Aziz Anadolu Evlatları..

Şimdi safları sıklaştırma zamanı.. Şimdi daha fazla aynı yöne bakma zamanı .

Şimdi tek yapmamız gereken Liderimize daha fazla sahip çıkma zamanı..

Etrafımız çevrelendi. Küresel bir saldırının fitili ateşlendi. Hem içeriden ve de hem de dışarıdan ateşlediler..

Dünyayı yöneten şirketokrasi ne zaman bu aziz millet güçlense, ayakları üzerinde durmaya kalksa   şirket imparatorluğu harekete geçmiş ve ve güçlenen o ülkeye uyguladıkları en iyi çözüm olarak o ülkeyi mikser misali karıştırmaya kalktılar…

Şimdi her zamankinden daha fazla birlik ve bütünlüğe ihtiyacımız var.

Ülkemiz düzlüğe çıkmadan evvel ki son son kritik virajda. Ya bu virajı birlik ve bütünlük içinde  döneceğiz 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşacağız ya da hep beraber 1000 yıldır üzerinde yaşadığımız bu toprakları arkamıza bile bakmadan terk edip gideceğiz..

Evet Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu YENİ TÜRKİYE ideali, büyük ve güçlü Türkiye ideali, kaderi belirlenen ülke değil kendi kaderini kendisi belirleyen bir ülke ideali hepimizin ortak idealidir..

Lakin bu idealle ulaşmanın olmazsa olmazı da YENİ ANAYASA VE BAŞKANLIK MODELİ olduğunu yine yeniden hatırlatmak istiyorum..

Evet 2011 yılından bu yana YENİ ANAYASA diyoruz .BAŞKANLIK MODELİ diyoruz. Başkanlık modeline geçilmeyen her günü kayıp bir gün olarak nitelendiriyoruz..

Millet mutabakatını yaptı. Hazır olan bu mutabakatın anayasal metinlere geçmesi gerektiğini ifade ediyorum.BAŞKANLIK MODELİ Türkiye için olmazsa olmazıdır..Buradan en başta Konya Ak Parti Teşkilatlarına sesleniyorum..İnin sahaya ..Broşürlerle ,ilanlarla ,stantlarla NEDEN BAŞKANLIK istenildiğini anlatması gerekiyor..

Son sözüm ;Türkiye bu absürt anayasal model ile yoluna devam edemez.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Özkan Öztürk Arşivi
SON YAZILAR