Murat Can

Murat Can

BEN BOMBADAN KURTULDUM, SENDE PRANGADAN KURTUL

BEN BOMBADAN KURTULDUM, SENDE PRANGADAN KURTUL

Pazartesi ve Salı günü Antalya'da yapılacak bir toplantı için davet aldım. Uçak seyahatini pek sevmediğim için Cumartesi günü Trenle Konya'ya, pazar günü otobüsle Antalya'ya geçerim diye düşündüm.

Cuma 11 trenine bilet aldım.

Nitekim Cuma öğleden sonra Ak Parti Genel Merkezi'nden, Pazar günü Sayın Başbakan'ın katılacağı bir yemeğe davet aldım. Bunun üzerine tren biletimi iptal ederek Pazar gecesi için uçak bileti aldım. Cumartesi sabah evde haberleri seyrederken saat 10.00 civarı Tren Gar'ı önünde yaşanan hain saldırıyı öğrendim.

Şayet Konya trenine binseydim muhtemelen miting nedeniyle Gar'a erken gidecektim ve yine muhtemelen patlamayı canlı olarak yaşayacaktım. Beni Allah korudu. Ancak bizim yaşadıklarımız bir tarafa Türkiye akıl almaz bir saldırıyla karşı karşıya kaldı. Vatandaşlarımız haince katledildi. Tarifi imkansız bir acı yaşıyoruz.

Ülkesini seven her insan bu katliama lanet ediyor. Ancak muş gibi yapanların varlığı da gözümüzden kaçmıyor. Olayın yaşanmasının hemen ardından miting otobüslerine atlayarak meydanda ki provoke olmuş kalabalığa miting yapıp oy isteyenleri elbette tarih layıkıyla yazacaktır. Yüzlerindeki sırıtdık ifadelerle, yas tutuyoruz diye nutuk atarak, hadi yine barajı aştık rahatlığıyla, ellerinde bir zilleri eksik gürûhu da bu millet layık olduğu şekilde anacaktır.

Şuna bakın ki ne Zaman seçim olsa ve ne zaman kirli ellerin hain maşaları zor durumda kalsa ülkemin gençleri ölüyor. Ne zaman ülke düze çıkacak olsa sokaklar terörize ediliyor. Ne zaman 'işte istikrar, dense kirli eller devreye giriyor. Bir kaç gün evvel 150 kişiyle miting yapanlar ne Zaman paniklese, sokaklar kan gölüne dönüyor. Millet ülkemiz üzerinde oynanan hain oyunları gördükçe, ihanet şebekesinin tuzakları çöktükçe, hainler milleti sokağa döküp yeni tezgahlar kurma peşine düşüyor.

Milletimizin sağduyusu ifsad edilmeye, karanlık planlarla ülke kaosa itilmeye çalışılıyor.

Bu yitirilen Can'lar hepimizin. Tıpkı bu ülke gibi.

Huzur ve güven hepimiz için gerekli.

Kadınlarımızın ve kadınlarınızın kucağında çocuk sığınacak bir yurt aramasını istemiyorsanız bu ülkeye sahip çıkmak adına birleşmek gerekiyor. Bu saldırıyı yapanlar ve saldırı sonrası gelecek oyları düşünüp avucunu ovuşturanlar, gerek hukuk karşısında gerekse toplum vicdanında en ağır cezaya çarptırılacaklardır.

Ancak millet olarak kirli ittifakların oyununa gelmemek gerekir.

Lütfen şu oyunu, planları görün artık.

Unutmamak gerekir ki bütün planlar 1 Kasım üzerine kurulmaktadır.

Öyleyse yapılacak olan basittir.

 

1 Kasım'da bütün kirli ittifaklara ağır bir ders vermek ve milleti yeniden galip ilan etmek gerekir.

Yani kısaca 1 Kasım'da birleşmek ve milleti yeniden egemen kılmak gerekir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Murat Can Arşivi
SON YAZILAR