Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Bu baskı sürmeli

Bu baskı sürmeli

Konyaspor ligde iç sahada oynadığı iki maçta 6 puan topladı. Bu galibiyetlerin aslan payı elbette Konyaspor taraftarınındır. Biraz geç oldu belki ama iş işten geçmeden bir kenetlenme ile Konya Stadyumu’nda favorinin her zaman Anadolu Kartalı’nın olduğunu rakipler anlamaya başladı. Yeşil beyazlılar bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyet aldığı için iç sahada bu açıkları kapatmak zorundaydı.

Son 6 iç saha maçı kaldı. Buradan fire vermezse Konyaspor ligde güle oynaya sezonu kapatır. Ankaragücü maçında sezon rekoru kırılmıştı, duyduğumuza göre Hatayspor maçında bu rekor da kırılacak. Konyaspor taraftarı bu baskıyı sürdürürse beli yeri gelmez. Umarım ve dilerim şampiyonluk yarışı son maça kalmaz ve iki takım da buraya ünvanı belli olarak gelir

Şimdi geldi en önemli deplasmana. Sezonun en kritik deplasmanına. Pendikspor’da düşüş devam ederken, İstanbul’dan alınacak 3 puan 6 puan olarak haneye yazılır. Hem puan hem de mental olarak İstanbulspor’dan sonra Pendikspor’un da umutlarını azaltmak için çok çok önemli bir 90 dakika daha.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR