Ali Dikilitaş

Ali Dikilitaş

‘Bu kadarı çok fazla’

‘Bu kadarı çok fazla’

Konyaspor 6 haftadır kazanamıyordu, Konya'da taraftarı önünde 3 puan hasretini dindirmek için sahaya çıktı.

 Konyaspor aylardır tam kadro çalışmıyor, çok fazla sakat oyuncu var. Sakatlıktan çıkan oyuncular hazır değil, cezalı oyuncular var. Aykut Kocaman kadro anlamında sıkıntılı günler yaşıyor, hocanın eli kolu bağlı.

Rizespor ligin ikinci yarısına büyük yatırım yaparak başladı ve Okan hocanın takımı ligin ikinci yarısına fırtına gibi başladı.

Kadro zafiyeti yaşayan Konyaspor'un Rizespor gibi formda bir ekip karşısında işi çok zordu.

Zor olan karşılaşma Filipovic'in hatası, Vedat'in topu elle alması ve Cüneyt hocanın uyumasıyla 1-0 geride başladı.

Maçın ilk yarısında Konyaspor rakibi hiç rahatsız edemedi ve orta alanda kayboldu, Konyaspor için pek çok olumsuzluk var bu olumsuzluklar içinde Aykut Kocaman'ın da formsuz olduğunu söyleyebiliriz, özellikle haftalardır devam eden ciddi hakem hataları hocanın dengesini bozmuş. Aykut hoca 90 dakika boyunca 2 oyuncu değişiklik hakkı kullandı, 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanmadı.

Bana göre Konyaspor, Rizespor karşısında daha 35. dakikada orta alana oyuncu takviyesi yapmalıydı.

Maçın ikinci yarısında Jahovic ve Hurtado değişiklikleriyle diri başlayan Konyaspor ciddi pozisyonlar buldu. Gol gelmeyince stres arttı.

Stresin arttığı donemde Rizespor Cüneyt hocanın desteğiyle 2 golü buldu. Bu gol Konyaspor'u sahada bitirdi.

Skubic'in kırmızı kartı bu mağlubiyetin tuzu biberi oldu.

Konyaspor kötü,  Konyaspor formsuz, Konyaspor kazanamıyor.

Lige Milli maclar nedeniyle ara verildi, bu ara Konyaspor'a ilaç oldu ancak ara sonrası Başakşehir ile oynayacağız sonra fikstür zor ama Konyaspor tam kadro olup kendini bulabilirse bu ligde yenemeyeceği takım yok.

Bu arada Konyaspor sağlık ekibi ciddi soru işareti, aylardır sakat olan Diagne hafta içi ilginç bir kararla menüsküs ameliyatı oldu. Son derece anlamsız aylardır sakat olan oyuncuya teşhis 3 ayda konulabildi...

Konyaspor sağlık açısından emin ellerde değil...

Milli ara sonrası Aykut Kocaman ve ekibinden başarı bekliyoruz, zira ekonomik anlamda sıkıntı yaşamamak için Konyaspor ligi zirveye yakın bitirmeli.

Sonra para için çok yorgan geveriz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ali Dikilitaş Arşivi
SON YAZILAR