Furkan Bozoğlu

Furkan Bozoğlu

BU KONYASPOR BİR HARİKA!

BU KONYASPOR BİR HARİKA!

Ligde alınan puanlar oldukça güzel.

Aykut Kocaman geldikten sonraki değişimi fark etmeyen kalmadı. Tecrübesi,  kulübedeki sakinliği, kararlarını soyunma odasına sarkması vs.

Torku Konyaspor’un son kurbanı lige iyi bir başlangıç yapan, şaşırtıcı bir şekilde 4. sırayı bile gören Mersin İdmanyurdu oldu. Açıkçası maçtan önce ben Mersin İdmanyurdu’nun performansını göz önünde bulundurarak bu karşılaşmanın berabere biteceğini düşünüyordum.

Torku Konyaspor, o sergilediği güzel futbolla, stadyumundaki o mükemmel atmosferle yine kazanmasını bildi. Tebrikler Kartallar!

Anadolu çocuğu Ömer Ali Şahiner!

Maç anında kadrajlardan kaçmayan bir güzel an da Ömer Ali’den geldi. Vederson’dan topu kapmaya çalıştığı sıra ayağından çıkan kramponuna rağmen oyununu devam ettirmesi onun bir Anadolu çocuğu olduğunu, ne zorluklarla buralara geldiğini gösterir. Geçtiğimiz hafta TRT Spor’da futbol yorumculuğunu yapan Önder Özen de değindi Ömer Ali’ye. “Kaliteli, genç ve yetenekli oyuncuyu İngiltere Premier Ligi’nde 3 – 4 takım bana soruyor. Geleceği çok iyi değerlendirilmesi gereken bir futbolcu” açıklamalarında bulunması beni şaşırtmadı. Ömer Ali Şaşırılacak Futbolcu” kademelerini geçti.

2. yarıda Yeşil Beyazlılar oyunun hâkimiyetini ele aldı, rakibin üstüne gitti ve baskıya aldı. Mersin ekibi artık dayanamayınca savunma direnmekte güçlük çekti.  Selim Ay eline gelen fırsatı kafasıyla gole çevirdi.

Taraftar henüz Selim Ay’ın attığı gole tam sevinmeden tecrübeli oyuncu Hasan Kabze yapılan hatayı fırsata çevirdi ve ikinci gol de geldi.

Torku Konyaspor bu galibiyetle aldığı puan ve galibiyetlerin tesadüf olmadığını bu maçta tam olarak gösterdi.

Yeşil Beyazlılar 16 puanla 8. sıraya yükseldi. Evinde durdurulamayan Kartallar önümüzdeki hafta Galatasaray maçından da puan çıkarırsa bu stadyumun takıma neler kattığı bir kez daha gözler önüne serilecek.

Güzel bir galibiyetti. BU KONYASPOR BİR HARİKA!

FUTBOL’DA NE ZAMAN ANADOLU ÇOCUĞU OLURUZ?

  • Krampon ayağımızdan çıksa da mücadeleye devam ettiğimiz zaman futbolda Anadolu Çocuğu oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Furkan Bozoğlu Arşivi
SON YAZILAR