Latif Demirtaş

Latif Demirtaş

Bu sezon yeşil beyaz olsun

Bu sezon yeşil beyaz olsun

Konyaspor için lig iyi, kötü anılarıyla bitti. Geçtiğimiz hafta Başkan Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu, basın mensuplarının tüm sorularını cevapladılar. Kimi cevaplar tatmin edici kimisi ise daha sonra açığa kavuşacak cevaplardı.

Ali Çamdalı, Konyaspor’un teknik direktörü olarak açıklandı. İnşallah hayırlı olur. Ali Çamdalı, çiçeği burnunda bir teknik direktör olarak Konyaspor’a önemli faydalar sağlamasını diliyorum. Kaliteli kadro ile belki de daha güzel işler yapacak.

Futbolcu kalitesi demişken önceki gün Konyaspor’da birer birer yaprak dökümü oldu. Başta kaptan Soner olmak üzere Muhammet Demir, Cebrail Karayel, Ahmet Oğuz, Kahraman Demirtaş, Valon Ethemi, Alexandru Cicaldau, Teenage Hadebe ve Anderson Niangbo takımdan ayrıldılar. 9 kişilik bir oyuncu kadrosu Konyaspor’dan gitti. Yönetim tabi ki bunların yerine yeni oyuncular almak durumunda.

Yapılan kadro, Konyaspor’un bu sezon ligde nasıl bir hedefi olacağının işareti olacak. Henüz görüşülen, anlaşılan bir futbolcu yok ama taraftar grupları ve spor kamuoyu çok güçlü, takımı zirveye taşıyacak, bu yılki sıkıntıları yaşatmayacak bir kadro kurmasından yana. Her ne kadar fedakarlık sezonu olarak adlandırılsa da hem yerli hem de yabancı kontenjanında çok iyi futbolcular bulmak mümkün. Çok güzel sonuçlar alınabilir. Ali Çamdalı’dan beklentimiz de bu yönde.

Hem hocaya hayırlı olsun dileyelim hem de yönetimden hızla Konyaspor’a yakışan transfer yapılmasını beklediğimizi ifade edelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Latif Demirtaş Arşivi
SON YAZILAR