Özkan Öztürk

Özkan Öztürk

CHP GENEL BAŞKANINA SESLENİŞ…

CHP GENEL BAŞKANINA SESLENİŞ…

Geçtiğimiz hafta mecliste grubuna seslenen CHP Gnl.Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu maalesef yine garip ,tuhaf ve suç teşkil eden ifadelerde bulundu..  Neydi bu  ifadeler :
 
 “Bir ulusal kurtuluş savaşı başlatmak zorundayız. Anayasası askıya alınmış, parlamentosu baskı altında bir toplum var. Bu süreç biraz daha devam ederse, halkın direnme hakkı ortaya çıkacaktır..
 
Şimdi buradan soruyorum Kurtuluş Savaşını Ak Parti Seçmenine karşı mı başlatacaksın Kılıçdaroğlu ?..
 
Kime karşı, ne için direneceksin Kılıçdaroğlu ?
 
Seçimlere 4 ay gibi bir süre kala seçmenine umut vaat etmek yerine sokakları işaret ederek yine gezi ve türevleri eylemleri mi arzuluyorsunuz?
 
Size oy veren seçmen sizden sandıktan nasıl başarı elde edebilirizi konuşmanızı isterken, ülkenin çözüm bekleyen sorunlarına nasıl çözüm üretebilirizi beklerken ,sizler size inanmış ve güvenmiş seçmeninizi işaret olarak sokakları göstermekle anlaşılan daha mücadeleye girmeden sandıktan çıkacak sonuçtan eminsiniz..
 
Bu tarz söylemler siyaseten hiç şık olmamakla birlikte hukuken de 5237 Sayılı TCK da düzenlenen ve ‘KAMU BARIŞINA  KARŞI SUÇ’ düzenlemesini yapan ve TCK 214 de düzenlenen ‘SUÇ İŞLEMEYE TAHRİK’ ve TCK 216 da düzenlenen ve yine TCK 217 de düzenlenen suçları işlemiştir.
 
Şimdi buradan açıkça Cumhuriyet Savcılarını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanının bu ifadesinden dolayı derhal soruşturma açmaya hakkında düzenlenecek fezlekenin de derhal meclise gönderilmesini talep ediyorum. CHP maalesef kıymetli okuyucularım eski CHP..
 
Bakmayın siz yeni CHP gibi yaldızlı laflara..
 
Yeni olmak için parti içerisine 3 -5 Kürt kökenli  almakla,3-5 Alevi almakla ,3-5 dindar almakla YENİ CHP olunmaz..
 
Maalesef başta CHP olmak üzere Türkiyede ki muhalefetin gören gözleri kör..
 
Bakıyorlar ama göremiyorlar..
 
Ya da görmek istedikleri gibi görüyorlar.
 
Bu coğrafya ya yıllardır hep kendi gözleri ile bakmanın faturasını hep aziz milletimiz ödedi.
 
Ama artık millet faturayı ödeyen değil ödeten olmak istiyor ve son on  seçimde de Türkiye de ki muhalefet ve başta ana muhalefet faturayı hep ödeyen oluyor..
 
Buradan CHP Üst aklına sesleniyorum bu gidişle fatura ödeye ödeye iflas edeceksiniz..
 
Artık bu saatten sonra fatura ödemek istemiyoruz diyorsanız bırakın eski tarz siyaset söylemlerini gelin YENİ TÜRKİYE’NİN inşaa sürecine nasıl katkı sunabilirizi konuşursanız büyük ihtimalle fatura ödeyen pozisyonundan kurtulursunuz..
 
Son olarak ;gelecek yazımda ele alacağım Kadına yönelik şiddete dair bir kaç söz ifade etmem gerekirse şunları söylemek isterim ;ÖLDÜRMENİN BEDELİ ÖLDÜRÜLME OLMADIKÇA ,ÖLDÜRENLER HEP CESUR OLACAKTIR..
 
Ve yaratan aynen şöyle buyuruyor Kuran da :‘Ey akıl sahipleri  !..Kısasta sizin için hayat vardır’..
 
SELAM VE DUA…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Özkan Öztürk Arşivi
SON YAZILAR