Macit Uluçamlıbel

Macit Uluçamlıbel

Haftaya bakış…

Haftaya bakış…

Finlandiya ve İsveç’i büyük bir sınav bekliyor… Madrid’de düzenlenen 4’lü zirve sonrasında NATO Genel Sekreteri Stoltenberg yaptığı açıklamada, “İsveç ve Finlandiya Türkiye’ye tam destek sözü verdi” dedi.
Pkk, pyd ve fetö terör örgütleri Nato’nunda taraf olduğu uluslararası bir sözleşmede terör örgütü olarak bir kez daha tescillendi.
Peki bundan sonra ne olacak?
İsveç ve Finlandiya kafalarına göre eylemler yapan, haraç kesen terör örgütlerine nasıl bir yaptırım uygulayacaklar?
Geçtiğimiz günlerde kamu binalarını pkk paçavraları yansıtılan ışıklarla donatan İsveç birkaç haftada bu kararlara imza atacak hale nasıl geldi?
Aslında bu günlerin gelişini birkaç senedir dile getiriyoruz. Artık adına kararlar alınan Türkiye yok. Artık kendi menfaatleri doğrultusunda masalar kuran, kararlar aldıran Türkiye var.
Tabi alınan kararlar taraf ülkeler için büyük bir sınav niteliğinde. Hem koruyup kolladıkları terör örgütü üyelerini geri verme konusunda hem de terör örgütlerinin rahat rahat at koşturmalarıyla ilgili önümüzdeki dönemde bol bol sınanacaklar. Nato’ya girdik hadi yine binalara paçavralar yansıtalım derlerse ne olacak?
Yaşayıp göreceğiz…

Konya ulaşımın en ucuz olduğu şehir unvanını ulaşımın en kaliteli olduğu şehir unvanıyla taçlandıracak gibi görünüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın kaptan koltuğuna oturarak tanıttığı yeni otobüsler tüm filo değişene kadar Konya’ya gelmeye devam edecek. Hem hizmet, hem de kaliteli hizmet… Tebrikler başkanım…

“Ali Rıza Uluçamlıbel’e Sevgilerimle” imza Cüneyt Arkın… Evet babamın da hayran olduğu bir oyuncuydu Cüneyt Arkın. Ondan gelen imzalı fotoğrafı babam güzel bir anı olarak saklardı…
Sinema perdesine taşıdığı tarihi karakterlerin adı nerede geçerse geçsin hayallerimizde Cüneyt Arkın olarak belirdi hep. Öyle olmaya da devam edecek.
Ülkesini, milletini seven bir sanatçıydı Allah Rahmet eylesin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Macit Uluçamlıbel Arşivi
SON YAZILAR