Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Hasan Angı alo dedi..

Hasan Angı alo dedi..

Telefonum çaldı. Alo dedim.

Karşımda bir ses var.

-“Ben Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı”

-“Başkanım ben de sizi arayacaktım” diye başladım söze, fakat o beni dinlemeden;

-“Yarın saat 14.30’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçarslan Kent Meydanı’nda” diyerek konuşmaya devam etti.

Sonradan anladım ki bu bir bant yayınıymış. Çok şaşırdım.

Hasan Angı’nın sesinden bir bant yayınının tüm Konya’daki seçmenlere gönderilmesi gerçekten çok güzel ve önemli bir çalışma olmuş.

Ak Parti Konya İl Teşkilatı görevi devralalı daha çok olmadı aslında. Ama ekip ruhuyla tüm yönetim kesintisiz çalışıyor. Özellikle de bizimle ilgili olan birim tanıtım medya dikkat çekiyor.

İl Başkanlığının Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Özboyacı teşkilat çalışmalarına gerçekten kendi dinamizmini ve çabasını katıyor ve çok güzel işler çıkarıyor.

Özellikle işin sosyal medya boyutunda gayet hızlı ve özel çalışmalar var. Sosyal medyada içerik üretimi, orijinallik açısından çok önemlidir. Herkesle aynı yazıyı yazmak, aynı görseli paylaşmak, sosyal medya jargonuyla; tek fav bile alamaz.

Yapılan tanıtım ve medya çalışmalarında yenilikler ve özgünlük dikkat çekici boyutta. Akşam bakıyorsunuz Twitter’da #VakitKonyaVaktidirhastagi zirvede yer alıyor. Sabah uyanıyorsunuz yine zirvede Konya var. #KonyaKazanırsaTürkiyeKazanır başlığıyla yine en çok konuşulan gündem olmuşuz. Kabul edelim ki bu tarz işlerde, özellikle de tanıtım ve medya boyutunda çok başarılılar.

Başkan Hasan Angı ve ekibinin bu başarısı takdire şayan. Bunlar önemli başarılar. Zira genç seçmenden oy almak için sosyal medyada güçlü olmak zorundasınız.

Milletvekili adaylarına da teşkilat üyelerine de bakıyorsunuz sahadalar ve sosyal medyada etkileşim üst düzeyde.

Ak Parti Konya Teşkilatı 24 Haziran seçimlerine iyi hazırlanıyor gerçekten. Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya geldiğinde hıncahınç dolu bir meydan görsün çabasıyla didiniyorlar.

Tabi kabul etmek lazım ki Ramazan’da insanların bir mahmurluğu var, Ramazan’ın kendine göre bir duygusallığı var ama ona rağmen yarın ki mitingin çok yoğun geçeceğini, en az şimdiye kadar olan mitingler kadar iyi ve etkili olacağını düşünüyorum. Böylelikle Cumhurbaşkanımız da Konya’dan moral olarak da çok güçlü bir enerjiyle ayrılacağını düşünüyorum.

İki farklı bilgi edindim.

İlk olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya Mitingi’nden sonra iftarını burada yapacağı. Umarım bu bilgi doğru çıkar da, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçarslan Meydanı veya Mevlana Meydanı’nda 40-50 bin Konyalıyla birlikte iftarını yapar.Çünkü Konya demek bereket demek, Konya demek huzur demektir.

Son olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’dan Aksaray’a ve oradan da İstanbul’a geçeceği bilgisini aldım. Yoğun programı nedeniyle, Mavi Tünel açılışına bile katılamayabilirmiş.

*****

Milletvekili aday listeleri açıklandığında yazmamız gerekiyordu aslında ama biraz gecikmeli olarak bir liste analizi daha yapmak lazım.

Öncelikle adayların çok hızlı bir şekilde sahalara çıktığını belirtmek isterim. Yağmur, sıcak, oruç demeden sahalarda yoğun bir çalışma başlattılar.

Selman Özboyacı ve Muhammed Zeren gençliğin verdiği güçle bir an olsun durmuyorlar. İkisinin de enerjisi dikkat çekiyor. Özellikle genç seçmeni yakalamak için Özboyacı ve Zeren çok çabalıyorlar. Leyla Şahin Usta, geçtiğimiz dönemin tecrübesini de heyecanıyla harmanlayarak yine halkla içi içe çalışmalarını sürdürüyor. Ali Sürücü her kapıdan girip insanların ellerini sıkarken, herkese gülümsüyor, moral veriyor, tecrübesiyle sahalarda güçlü görüntü veriyor. Mehmet Akif Yılmaz da dinamizmiyle dikkat çekiyor, sahada ayak basmadık yer bırakmıyor adeta.

Özellikle bu isimler hem sosyal medyada hem de haberlerimizde büyük alan kaplıyorlar. Bu da çok çalıştıklarını göstermesi açısından benim için önemli bir işarettir diye düşünüyorum.

Cumartesi Konya açısından tarihi bir gün olacak, bakalım görelim…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR