İsmail Poçan

İsmail Poçan

Hendekçiler Meclis’te de iş başında

Hendekçiler Meclis’te de iş başında

Diğer haftalar gibi olmasa da bu haftayı da hafif bir yoğunlukla geride bıraktık. Elimizden geldiğince programlara yetişmeye çalıştık. Hafta, son dönemlerde benim açından AK Parti Milletvekilleri tarafından her pazartesi gerçekleştirilen gündem toplantılarıyla açılıyor. Geçtiğimiz pazartesi de AK Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan’ın düzenlediği toplantıya katıldım.

Konya ile ilgili önemli bilgilerin yanında benim en çok dikkatimi çeken konu Hüsniye Erdoğan’ın da şikayet ettiği TBMM’deki Genel Kurul toplantılarında yaşanan sıkıntılar oldu. Erdoğan, TBMM Başkanvekili HDP'li Pervin Buldan’ın Başkanvekili olarak Meclis Genel Kurulu'na başkanlık yaptığı günlerdeki tavırlarından haklı olarak şikayet ediyor. Milletvekilleri toplantı başlama saati olan 14’te hazır bulunuyor görüşmelerin başlaması en az akşam 7’yi buluyormuş.  Kendilerince gerekli gördükleri konuları abartılı şekilde uzatıp kendilerine hükümetten yetkili istiyorlarmış. Neymiş efendim “Sur’da Cizre’de neden ambulanslar gitmiyormuş.” Bununla ilgili yetkili kimse ondan bilgi alacakmış. Ondan sonra toplantı açılacakmış.

Hatta kendilerine gerekli bilgiler verildiği takdirde ikna da olmuyorlar…

Düşünsenize giden, heba olan vakti.

O kadar vekili orada gereksiz bir konu için giden vakitleri düşününce o insanların gereksizliğini bir kez anlıyor insan…

Hendekçilere verdikleri destekle Türkiye’nin önüne geçenler meclisin çalışmalarına da hendek açarak köstek oluyorlar…

Devletin askerine, polisine ateş açanları savunmaları yetmedi bir de Milletin Meclisinde terör örgütünü savunup çalışmaları engelliyor.

Birileri de çıkıp teröristi meclis kürsüsünden telefonla konuşturmaya kalkıyor…

Ancak bu kadar pişkin olunur…

Ne sandınız siz orayı?

Madem o kadar arkasındasınız geldiğiniz yere geri dönün. Korkunuzdan gidemezsiniz ama bir gidin oralara…

Sayın vekilimizin toplantıda ki son sözü bütün milletimizin yüreğine su serpecek türden oldu; “Kimsenin gözü arkada kalmasın biz onlara gereken cevabını veriyoruz. Milleti en iyi şekilde temsil edip devlet düşmanlarının karşısında dim dik duruyoruz”

KONYA YARDIM OLARAK YAĞIYOR

Konyalı hayırseverler ihtiyaç sahiplerinin daima yanında olmaya devam ediyor… Türkiye’nin ve dünyanın neresinde ihtiyaç sahibi biri varsa Konya orada. Uzak yakın fark etmiyor. Resmi kurumlar, vakıflar, dernekler ve yardım kuruluşları onlarca yardım tırını ihtiyaç sahiplerine gönderiyor.  Yine bu anlamda AK Parti Karatay Gençlik Kolları, kullanılabilir durumdaki ihtiyaç fazlası elbiseleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefleyen "giysi kumbarası" projesini hayata geçirdi. İhtiyaç sahibi vatandaşlarla ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlarımız arasında köprü olan projede emeği geçenlere teşekkür ediyoruz…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Poçan Arşivi
SON YAZILAR