Doç. Dr. Erdal Arslan

Doç. Dr. Erdal Arslan

Her Şey Çok Açık Ve Net

Her Şey Çok Açık Ve Net

Bundan sonraki süreçte, ülke yönetiminde muhalefetin de iktidarın da alacağı pozisyonlar açık ve net olacak.

Ülke yararına olduğu açık olan bazı kanunların çıkarılmasında milli duruş sergilemeden uzak bir şekilde dış güçlere göz kırpan yaklaşımlar ile bu millete hizmet edebileceğini zannedenlerin artık işi bitmiştir.

Ya devletin ve milletin yanında olup hizmet edeceksiniz, yâda bu ülkede siyaset yapmayı bırakacaksınız. Sen, benim ülkemin imkânlarını sonuna kadar kullanacaksın sonrada siyaset kurumu arkasına saklanarak hainlik yapmaya devam edeceksin. Artık buna müsamaha gösterilmeyecek.

İster normal vatandaş ol, istersen seçilmiş ol, hiç kimse bu millete ve devlete açık yâda gizli hainlik edemez. O dönem sona ermiştir. Demokrasi adı altında veya sözde özgürlük kavramı arkasına saklanarak ihanet içerisinde olanların kim olursa olsun ne kazanılmış hakkı nede bizlerden alacağı tek bir maaşı yâda sosyal hakkı olmaz.

Önümüzdeki süreçte terör ile irtibatı olanların hiçbir şekilde seçilmesine yâda atanmasına bakılmaksızın, kazanılmış hak safsatası da dâhil olmak üzere tüm hakları ellerinden alınmalı ve vatandaşlıktan çıkartılarak çok sevdikleri ve köpekliklerini yaptıkları yabancı ülkelere sınır dışı edilmelidirler.

Benim milletimin kuruşu bunlara haram iken halâ bu milletin parasını alarak hainlik edenlerin seçilmiş olmasına bakılmaksızın gereği yapılmalıdır.

Bakıyorsun adam sözde gazeteci yâda milletvekili, çıkıyor aleni olarak her söylediği söz hainlik yâda bölücülük içeriyor, daha ne kadar tahammül edeceğiz bunlara? Artık tahammül kalmamıştır.

Gereği yapılmalıdır. Hiç şüphesiz yapılacaktır da.

Sözde birde solcu olacak aydın bozuntuları çıkmış Trump ve yenidünya düzenini savunuyor, onlardan fayda bekliyor. Yav sen bir kere nasıl solcusun ki ABD emperyalizmini savunuyorsun ve ey bu zavallıyı dinleyip alkışlayanlar, siz nasıl vatansever oluyorsunuz? Vatansever olanların Trump ve onun politikalarını benimsemesi mümkün olabilir mi olmaz? Ha tek bir şartla, eğer kendisi de ABD vatandaşı değilse…

Yoksa bizim ülkemizin vatandaşı olacaksın, yabancı ülke devlet adamlarına ülkeni şikâyet edeceksin onlardan medet umacaksın, kendi ülkenden ve vatandaşlarından utanacaksın. Kendini seçilmiş azınlık hissedeceksin, kendini herkesten akılı göreceksin, bu ülkenin en güzel koylarında, en güzel marinalarında, sen gezip tatil yapacaksın ondan sonra bu imkânları sana sağlamak için şehit olan canlarımızın kutsal değerleri ile vatan millet aşkları ile alay edeceksin. Yok, artık yok eski günleri ve o devirleri çok ararsınız.

Bu millet İslam kültürü ile yoğrulmuş toprakların bağrında yetişmiş bir millettir ve elhamdülillah özüne dönmektedir. Gelecek için alınması gereken önemli kararlar vardır. Bu kararların da en kısa sürede alınacağından hiç şüphemiz yoktur.

AB uyum süreci kapsamında alınan özümüze ve dinimize uygun olmayan bir sürü kanun yeniden düzenlenmeli ve yeniden ivedi bir şeklide kanunlaşmalıdır. Bunlardan biri İdam diğeri de zina yasasıdır.

Beklentimiz Sayın Yetkili- Seçilmiş İlk Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’dan bu kanunların en kısa sürede çıması ve bu kanunları korkusuzca uygulayacak üst düzey devlet yapılanmasının bir an önce şekillendirilmesidir.

Artık eski köle Türkiye dönemi bitmiştir. Bedeli ne olursa olsun artık geri dönülmez bir süreç başlamıştır. Bundan sora adam gibi yaşayacağız.

Allahtan başka kimseden korkmuyoruz. Korkmayacağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Doç. Dr. Erdal Arslan Arşivi
SON YAZILAR