Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Konya Tarihi Mitinge Hazır

Konya Tarihi Mitinge Hazır

Dün Dedeman Otelde AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek olmak üzere 27 İlçenin Belediye Başkanı Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a destek için bir basın toplantısı düzenlediler.

Önce İl Başkanı Ahmet Sorgun konuştu. Önemli bir konuşmaydı, Ahmet Sorgun Ağabey Recep Tayyip Erdoğan’a milletin niye oy vereceğini çok güzel bir şekilde anlattı.

Öncelikle bu seçimin seçimlerin babası olduğunu ifade etti. Doğru bir ifade, Ahmet Sorgun Ağabeyinde ifade ettiği gibi, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde böyle bir seçim yok, devlet başkanımız konumundaki Cumhurbaşkanımızı ilk defa millet seçecek.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde olmadığı gibi Osmanlı, Selçuklu, Beylik Dönemleri de dâhil olmak üzere hiçbir Türk Devletinde de böyle bir seçim yok. İlk defa bu millet devlet başkanını kendisi seçiyor, bu açıdan baktığımızda tarihi olmasını daha iyi kavrayabiliyoruz.

Tabi Ahmet Sorgun Ağabey konuşmasında Konya’daki mitinge de değindi, bu mitingin Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olarak yaptığı son miting olacağını, AK Parti Genel Başkanı olarak yapacağı son miting olacağını ifade etti.

Tarihi bir gün olduğunu bu açıdan da ifade etti ki, gerçekten önemlidir ve gerçekten bu açıyı çok iyi tahlil etmek, bilmek gerekir. Rabbim müsaade ederde bu mitinge katılırsak tam anlamıyla tarihe tanıklık edeceğiz, tarihin aslında bir parçası olma lütfunu Rabbimiz bizlere de bahşetmiş olacak. Ardından da gidip Pazar günü saygın bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a oy kullanacağız ve böylece tarihin şekillendiricisi olma lütfunu da Rabbimiz bize bahşetmiş olacak.

Ahmet Sorgun Ağabey Recep Tayyip Erdoğan’ın bu milletin niye yanında durduğunu da anlattı. Mr. Ekmel, paralel çete, CHP, MHP olmadık hakaretlerle Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a saldırıyorlar, adamlar konuşurken nerede ise televizyonlara +18 ibaresi koymak gerekiyor, küfürler, bayağı saldırılar…

Ama bu millet biliyor ki, Recep Tayyip Erdoğan bu milletin ahir zamanda Rabbimiz tarafından bu millete bahşedilmiş büyük lideridir.

Belki yüz yıllardır böyle bir lider daha bu millete lütfedilmedi. Hadi Abdülhamit Han, Necmettin Erbakan belki bu sınıfa girebilir, biraz daha zorlasanız Adnan Menderes ile Turgut Özal (Allah hepsine rahmet etsin) gelebilir.

Kim ne derse desin, kulağımızın birisinde girer, diğerinden çıkar gider, bu topraklar böyle bir lideri yüzyıllardır görmedi ve yüzyıllardır böyle bir lidere hasrettik ve onun içinde Rabbimize Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimize lider olarak gönderdiği için Şükrediyoruz.

Dün Ahmet Sorgun Ağabey’de anlattı, bakın Mavi Tünel, Hızlı Tren, Mevlana Kültür Merkezi, Konya’ya biri devlet üniversitesi olmak üzere 4 yeni üniversite, duble yollar, Bilim Merkezi, 10 Bin Kişilik Kapalı Spor ve Kongre Merkezi, 42 Bin Kişilik Belki Avrupa’nın en şık stadyumlarından birisi, TRT Bölge Müdürlüğü, Basın Enformasyon İl Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlükleri, Yeni Adliye Sarayı, Beyhekim Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, KOP, MEVKA…

Yahu daha sayayım mı? Hepsi Recep Tayyip Erdoğan’ın döneminde oldu.

Bununla birlikte milli tank, milli uçak, milli füze, milli helikopter, milli gemi, milli uydu…

Bunları kim yaptı? Hastanelerde sıra bitti, bu milletin cebi para gördü.

Bakın otomobil fabrikaları takır takır iç piyasaya otomobil üretiyor. Herkesin evi var, herkesin işi var, onurlu bir millet haline dönüştük…

Devletimiz milletimizle kaynaştı… Başörtülü milletvekili, başörtülü belediye başkanı hayal edilebilir konular mıydı? Ya başörtülü öğretmen olmak, aklımızdan bile geçebilir miydi? Başörtülü öğrenci olmak bile suçken siz nasıl başörtüsüyle öğretmen olacaktınız? Ama oldu…

Ahmet Sorgun Ağabey haklıdır bu milletin Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermesi için çok fazla gerekçesi var.

Belediye başkanları adına Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek de konuştu.  Tahir Başkan da çok net ve güzel bir şekilde bu milletin neden Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğini anlatmış oldu.

Tahir Başkan Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili iki hatırasını anlattı. Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı hapishanede ziyaret ettiğinde kendisine şöyle demiş, “Tahir Bey millet bize böyle teveccüh gösteriyor, biz bu millete daha fazla hizmet etmek zorundayız.” Sonra Karatay Belediye Binasının temel atma töreni olsa gerek, siyasi yasaklı iken Konya’ya geldiğinde Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan, “biz bu millete sevdalıyız, hizmet yapacağız. Kapıdan gireceğiz yapacağız, kapıdan kovarlarsa bacadan gireceğiz, kovarlarsa camdan gireceğiz, oradan da kovarlarsa, duvardan nüfus edeceğiz yine hizmet edeceğiz” demiş.

Tahir Başkan, "böyle hizmet aşığı bir liderimiz var" dedi ve herkesi oy vermeye, sandığa sahip çıkmaya davet etti.

Tahir Başkanla yaptığımız bir de özel sohbetimiz oldu, sağ olsunlar Başkanımız birçok önemli konuyu bizimle de paylaşmış oldu, o konulara da değineceğiz ama bu gün ne yazık ki yerimiz bitti, seçim bir geçsin de İnşa Allah hepsini yazacağız.

Sadece şunu ifade edeyim, Konya Büyükşehir Belediyesi dün Türkmen Kardeşlerimize Konya’dan onlarca tırdan oluşan yardım gönderdi.

Türkmenleri AK Parti önemsemiyor diyenlere de bu umarım bir kapak olur…

Hepsi kardeşimiz, nasıl önemsemeyelim de, işte görmeyen göz görmüyor, duymayan kulak duymuyor… Yazacağız, sorun değil bu millet görüyor bu yeter.

Bu tarihi günde ben 700.000 (Yedi Yüz Bin) kişinin bu mitinge katılmasını bekliyorum ve biliyoruz ki Konya bu tarihi güne hazır…

Dün de demiştim, Cumartesi ve Pazar günleri İnşa Allah Konya’da Bayram olarak geçecek, şimdiden Bayramınız Hoş Olsun, Mübarek Olsun…

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR