Prof. Dr. Ramazan Altıntaş

Prof. Dr. Ramazan Altıntaş

Küresel Prangaları Kıra Kıra..

Küresel Prangaları Kıra Kıra..

Küresel emperyalist güçler Ortadoğu’da kurdukları Siyonist karakolun güvenliği uğruna arz-ı mev’ûd politikaları önünde engel gördükleri halkları etkisiz hale getirmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Bu amaçla Suriye’yi, Libya’yı, Irak’ı, Afganistan’ı, Sudan’ı böldüler ve bölme politikaları devam ediyor. Şehit Mursi’nin ve iktidarının ortadan kaldırılması da bunun bir başka versiyonu. Lübnan onlar için bir engel değil.

Yirmi yıllık AK parti iktidarında sayısız hamlelerle Türkiye üzerinde de aynı oyunu oynamak istediler. Dirayetli yöneticilerimiz ve uyanık halkımızın onların karanlık oyunlarını bozmasıyla amaçlarına erişemediler. Bütün güçleriyle bölücü terör örgütü PKK ve şürekâsına kırk yıldır destek vermeye devam ediyorlar. Bu millet 1071 Malazgirt savaşından beri şehitler vermektedir. Son Pençe-Kilit harekât bölgesinde ve Irak’ın Kuzeyinde bölücü terör örgütü militanlarıyla çıkan çatışmalarda şehit düşen askerlerimize Rabbimden rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Elbette Kahraman ordumuz katiller sürüsüne gereken dersi fazlasıyla vermiştir ve vermeye de devam edecektir. Şehitler tepesi boş kalmayacaktır.

Siyonist İsrail ablukasında Gazze’ye on yedi senedir hapishane hayatı yaşatılmıştır. 7 Ekim 2023 tarihinde İzzettin Kassam tugayları tarafından işgal edilmiş topraklara yapılan saldırı bu baskının bir patlamasıdır. Bu harekâtla birlikte ebediyen Siyonist işgalcinin psikolojisi yerle bir edilmiştir. Gazze’yi yıksa da binlerce Filistinliyi şehit etse de bu yıkım psikolojisinden asla kurtulamayacaktır. İşte Gazze ablukası gibi, Türkiye’nin etrafı da farklı bir abluka siyasetiyle çevrilmek istenmektedir. Bunun başrollerinde de maalesef NATO’da müttefik olarak birlikte çalıştığımız ülkeler vardır. Bu devletler aleni olarak terörist gruplara maddi ve psikolojik anlamda destek vermekte ve bu örgütleri Türkiye’ye karşı saldırı düzenlemeleri için eğitmektedir. Zaman zaman bu taşeron örgütler eliyle ülkemize saldırılar düzenletmektedir.

Milletimiz her şeyin farkındadır. Bu sömürgeci güçlerin tek amacı, İsrail’e yandaş olacak bir PKK garnizon devleti kurdurmaktır. Allah’ın izniyle Türkiye her alanda giderek güçlenmekte, içeride bitirdiği terör eylemlerini sınırlarının dışında da sona erdirmek için var gücüyle mücadelesine devam etmektedir. Bu beka meselesidir. Vatansever halkımızın uyanıklığı sayesinde bu aziz vatan toprağı asla böldürülmeyecek ve bu niyeti taşıyan örgütlerin kötü emelleri kursaklarında kalacaktır. Bizler dinimizin ya şehit ya gazi ilkesiyle sonuna kadar vatanımızı savunmaya devam edeceğiz. Onların şeytani tuzakları akamete uğratılacaktır.

Vatansızlık kadar kötü bir şey yoktur. Bizler vatan sevgisini imanla ilişkilendirmiş bir milletin evlatlarıyız. Halkımız gizli ve açık PKK terör örgütü ve şürekâsına göz kırpan çevreleri ve politikaları çok iyi bilmektedir. Milletimiz engin basiret sahibidir. Bu aziz milletimiz dirayetli ve ehliyetli idarecileri sayesinde her geçen gün bölgesinde ve dünyada küresel bir güç olma yolunda hızla ilerlemektedir. Dünyanın vicdanlı insanları da bunun farkındadır. Gelecekte güçlü, adil ve değer yüklü politikalar üreten Türkiye, bütün insanlığın yararına ağırlığını koyacaktır. O zaman, dünyanın herhangi bir yerinde zulüm yapma emareleri gösteren devletler bile buna güç yetiremeyeceklerdir. Küresel vicdan Türkiye’nin değer yüklü ürettiği politikalar sayesinde Gazze’deki soykırımı durdurmak için ayağa kalkmıştır. Artık bugün Türkiye’nin adil ve vicdanlı sesi sayesinde emperyalist ülkelerin sömürgeci idarecilerini kendi sokaklarında mahkûm eden vicdanlı halklar vardır. Bundan sonra bu vicdan hareketi inşallah karar verici konumda olan iktidarları da adil ve objektif politikalar üretme yolunda zorlayacaktır.

Bizler, bu aziz milletimizin bir ferdi olarak ülkemizi terör belasından korumak için karda, kışta sınırlarımızın ötesinde nöbet tutarken şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizi Gazze’deki şehitlerimizden ayrı görmüyoruz. Türkiye’nin Gazze konusunda yürüttüğü dirayetli çaba, büyük güçleri korkutmuş ve PKK terör örgütüne her türlü lojistik destek vererek aklı sıra Türkiye’ye ders vermeye kalkışmışlardır. Asla milletimiz pes etmeyecek ve vatanımızı her yerde ve her zaman savunma konusunda kararlılığımızı daha da artıracaktır.

Rahmet olsun tüm şehitlerimize!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
Prof. Dr. Ramazan Altıntaş Arşivi
SON YAZILAR