Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Mücahitlerle Birlikteyken Davutoğlu’nun Başbakan Olacağını Öğrendik

Mücahitlerle Birlikteyken Davutoğlu’nun Başbakan Olacağını Öğrendik

Suriye’deydim, çocuk katili Esed’le, Rus katillerle, sinsi düşman İran’la mücadele eden, topraklarını savunan, Allah için, Peygamber için, ırzları, namuslar için düşmanla savaşan kardeşlerimle birlikteydim.

İHH, Suriye’ye, gazeteci olarak sadece benim olduğum, bir gezi düzenledi. Toplamda benimle birlikte 4 kişi vardı kafilemizde, sizin anlayacağınız özel bir gezi oldu.

Bir de Reyhanlı’dan bize Konyalı Muaz tercüman olarak eşlik etti ve böylece 5 kişi olarak Suriye’ye gittik. Bizi yolculuğumuz sırasında mücahit kardeşlerimiz samimi bir şekilde karşıladılar ve uğradığımız her yerde müthiş bir sevgi ve muhabbetle bizleri misafir ettiler ve bütün seyahatimiz sırasında gönüllü olarak bizi korudular. Hepsinin gözlerinden öpüyorum, hepsine sevgilerimi, muhabbetlerimi sunuyorum. Gelecek hafta Yeni Haber Gazetemizde İnşa Allah hem haber olarak, hem de yazı dizisi olarak Suriye izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.

Mücahit kardeşlerimizi görmek, İHH’nın ülkemizdeki hainliklere, siyonistlerin baskılarına, emperyalistlerin ayak oyunlarına rağmen nasıl tarih yazdığını görmek nasip oldu.  

Suriye’de Mücahit Kardeşlerimizle vedalaştıktan sonra, Cilvegözü’ne gelirken de Cumhurun Başkanı, Ümmetin umut ışığı Recep Tayyip Erdoğan’ın, mazlumların yanında yer alarak, bütün dünyaya, CHP’ye, MHP’ye, paralel ihanet şebekesine, siyoniste, emperyaliste rağmen Konyamızın ağabeyi Ahmet Davutoğlu’nu, ülkemize, İslam Âlemine ve İnsanlığa bir müjde olarak, başbakan olarak açıkladığını öğrendik.

Mazlum ve mücahit kardeşlerimizin, Ümmetin Suriye’deki evlatlarının gözlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu isimlerinin nasıl umut ışığı oluşturduğunu da Rabbim bize gösterdi. Elbette buna şükrediyoruz.

Neticede Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu bugün insanlık için, ümmet için, Türkiye için ne anlam ifade ediyor? Suriye gezisi ile bir kez daha görmüş olduk.

Bu seyahatin hala kokusu üzerimizdeyken biraz da gözlerimiz yaşlı bu davanın bir neferi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Rabbim bizlere bu günleri gösterdi, ümmetin yetim evlatlarının üzerine bir kâbus gibi zulmün çöktüğü şu gönlerde Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı, Ahmet Davutoğlu Başbakan ifadesinden daha fazla bizi ne mutlu edebilirdi?

Elbette Konya’da da, Türkiye’de de, başka birçok illerimizde de makro ve mikro düzeyde yapılacak çok şey var. Ekonomide, finans sisteminde, eğitimde, alt yapı çalışmalarında, teknolojide, otomotivde, savunma sanayinde yapılacak işler var.

Bu işler yapılacak elbette ve ümmete kol kanat germenin adı da olacaktır Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu.

Bir noktaya zaten getirilmişti Türkiye, şimdi daha büyük, daha net, daha ileri adımlar nasıl atılacak onların planlamalarının yapılması gerekiyor.

Bu süreçten sonra, Filistin’e, Gazze’ye, Patani’ye, Suriye’ye, Filipinlere, Irak’a, Afrika’ya, Mısır’a, Libya’ya, Doğu Türkistan’a, Ermeni katliamları karşısında Azerbaycan’a daha farklı açılardan bakmaya başlamamız gerekiyor.

 

Ve elbette paralel ihanet şebekesine daha keskin bir şekilde karşı durmak gerekiyor.

Tabi zamanla bunları yazacağız ama gerekiyorsa Sayın Cumhurbaşkanımız paralel ihanet çetesini önemli görevlerden azil yöntemi de dâhil olmak üzere her türlü adımı atarak uzaklaştırmalıdır.

Ahmet Davutoğlu büyüğümüzün Başbakan olması, Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın da Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte yerel siyasetçilerimizde paralel ihanet şebekesine karşı en azından Yeni Haber Gazetemiz kadar cesaretli ve net olmayı başarması gerekiyor.

Mesela Meram Belediyemiz Merve Eğitim Kurumlarına hibe edilen Yaka Meram’da ki o yolun Yargıtay’daki davasından çekilerek, davanın düşmesini sağlaması gerekiyor. Paralel ihanet şebekesinin bu yolu işgal etmesi ve bunun gibi onlarca örneğini verebileceğimiz yanlışlıklara biran önce dur diyebilecek dirayetli duruşu artık Belediye Başkanlarımız göstermelidir.

Bu süreçte en fazla tehlikeli insan tipi ise düne kadar, paralel ihanet çetesinin bu hain savaşını kazanacağını umarak doğruya doğru diyemeyenlerdir.

Eminim şimdi o asalaklar hemen paralel ihanet çetesine düşman olacaklar ve artı bir anda Ahmet Davutoğlu, Recep Tayyip Erdoğan hayranlığı nüksedecek bu münafıklarda. Aman hangi kadro olursa olsun, hangi düzeyde olursa olsun bu münafıklara karşı açık ve net olarak, bu eyyamcıların devlet kademelerinde yerleşmesini önleyelim.

 

Konya için de önemli bir süreç…

Konya’mız da bu süreci iyi okumalıdır öncelikle bunu belirtelim.

Şimdi biliyoruz bir anda herkes Ahmet Davutoğlu hayranı oluverdi, düne kadar Ahmet Davutoğlu’nun çağırdığı toplantıya katılmayanlar, Konya’da, “falan oda, benim kontrolümde ve geçen gün Ahmet Davutoğlu Başbakan olmalıdır diye ilan verdirttirdim” diyen hastalıklı tiplere de meydanı bırakmamalıyız.  

Samimiyetin, içtenliğin değerli olduğu, içten pazarlığın dışlandığı, devletine milletine bağlı bir çizgi öncelenmelidir.  

Tabi bunlarla birlikte Konya’da önemli adımlar atılmalıdır.

Öncelikle şu Çevreyolu inşaatının bir önce başlaması ve elbette bitirilmesi hususunda,

Konya – Beyşehir – Isparta, Konya – Beyşehir – Antalya, Konya – Adana, Konya – Karaman, Konya - Aksaray, Konya – Seydişehir – Antalya, Konya – Afyon karayollarının 6 şerit halinde sıcak asfaltla yapılması hususunda,

Konya havaalanının tamamen sivil havaalanına dönüştürülerek, askeri havaalanının Karapınar’a taşınması hususunda,

Konya Mersin hızlandırılmış tren inşaatının biran önce yapılması hususunda,

Konya – Kayseri, Konya – Alanya – Antalya hızlı tren hattının yapılması hususunda,

Konya – Ulukışla ve Konya Ankara arasının otoban yapılması hususunda,

Konya’ya yeni ağır sanayi kuruluşlarının getirilmesi hususunda,

Kırsal kesimi kalkındırma programları hususunda,

Konya’ya yeni metro hattının yapılması hususunda

Ve aklımıza gelen gelmeyen birçok konuda Konyamız’da yapılması gerekenler var.

Çok yönlü çalışılması gereken bir süreçteyiz, bir taraftan ümmet, bir taraftan Konya, bir taraftan dünya, bir taraftan ise Türkiye,

Evet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde Yeni Büyük Türkiye’nin kurulma vaktidir,

Ümmet, Konya, Türkiye, Dünyanın mazlum milletleri bu sevinci yaşıyor ve elbette meselemiz bu sevincin sinerjiye dönüşmesidir.

 

Üstatla Bitirelim:

Mehmed'im sevinin başlar yüksekte;

Ölsek de sevinin, eve dönsek de.

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte...

 

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir.

Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR