Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

Sezon sonu - yolun başı

Sezon sonu - yolun başı

İstatistikleri alt üst eden Sivasspor maçının kahramanını seçiyoruz desek siz kimi seçerdiniz?

Eto’o mu? Selim mi? Mehdi mi?

Ya da herhangi bir oyuncumuz olabilir mi?

“Takım oyunu” nedir sorusuna en güzel cevabı verdiğimiz bu maçın kahramanı aslında; siyah eşofmanıyla saha kenarında ter döken Sergen’den başkası olamaz.

İkinci yarı ve hatta ara transfer döneminden sonra Güçlü bir takım sınıfına dahil olan Konyaspor’umuz değişen teknik ekiplere rağmen eriyor ve o gücü sahaya sunmakta becerikli olamıyordu.

İmzadan sonra patron koltuğunda çıktığı 4 maçta bu gücü ortaya çıkarabilecek değişikler ile Kayseri galibiyeti, Osmanlı beraberliği ve Sivasspor karşısında 5 gollü maçı bizlere hediye eden Sergen ile “çok şükür” diyeceğimiz günlere koşar olduk.

Sivasspor gibi güçlü bir takım karşısında alınan bu galibiyet “Yolun Başı” şeklinde ifade ediliyorsa ligden düşmeyeceğimizin inancı hakimdir demektir. 

Zira Patron maç sonunda  “Daha daha işimiz bitmedi. Önümüzde kat etmemiz gereken çok yol var.” Diyerek bunun sinyalini açıkça verdi.

Başta Sergen Hoca ardından tüm futbolcularımız ile bu Sezon Sonu bizim için Yolun Başı olacak ve önceki sezonlarda olduğu gibi güçlü Konyaspor izleyeceğiz.

Şehir inandı,

Takım inandı,

Sergen inandı...

#KONYADÜŞMEYECEK

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR