Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

Şifre: Kocaman42

Şifre: Kocaman42

Herkesin gıpta ile baktığı, adından sıkça söz ettiren taraftarımızın efsane görsel şovu ile başlamak istiyorum yazıma.

Rakibe gönderme yapmak, kendi takımını motive etmek adına daha güzeli ve başarılısı yapılmazdı. Takımın başarısında çok büyük etkiye sahipler, hakikaten Türkiye'de yapılmamış bir işe imza attılar. Tebrik ve teşekkürün en büyüğünü hakediyorlar. Bu koreografi çok emek ister, özen ister. Herkesin harcı da değildir. Taraftar, kendine yakışanı şahane bir şekilde yaptı.

°°°

#Yükselmevakti başlığıyla hafta başından bu yana takımın yükseleceği sinyalini veren yönetimi tebrik ederek devam etmek istiyorum. Vizyon sahibi bir yönetim ile gücümüzü taçlandırdığımız kesin. Daha güçlü bir Konyaspor için en iyisini yapacaklarına da inanmamak anlamsız olacaktır. Güçlü bir yönetim ile güçlü bir Konyaspor'a kavuştuk...

°°°

Gelelim sahada şampiyonlar ligi final maçıymış gibi oynayan, rakibine Konya'yı dar eden takımımıza.

Uyum, His, Akıl, Hız, Güven, Özgüven, Cesaret, Yetenek ve daha fazlası... Takım nasıl olunur? Nasıl oynanır? Sonuca nasıl ulaşılır? Görev nedir? Gibi tüm soruların cevabını bu maçta gösterdiler. Cevaba ulaşmak için kendi yeteneklerini kullanırken ellerinde olan şifreyi de izledik sahada.

O ŞİFRE: KOCAMAN42

Geldiği güne geri dönmeden ama o heyecanı hatırlayarak şunu eklemek istiyorum; Futbol Uzmanı bir ekibimiz var bizim.

Varını yoğunu ortaya koymak nedir?’in yansımasını sahada izlettirdiler bize.

Volkan Fındıklı böylesine bir performans sergilemiş ise kuşkusuz müsebbibi teknik ekibimizdir.

Milosevic özgüveni ile böylesine oynamışsa, Fofana rakibi ile adete köşe kapmaca oynuyormuş gibi sahada top saklıyorsa, yeni transfer Zuta kısa sürede uyum sağlayıp bu oyuna imza atabiliyorsa, forvet hattı rakibi daha sağlıklı oyun ile bunaltmışsa şüphesiz bu şifreyi çözdüklerini/bulduklarını işaret etmektedir.

Tekrar edeyim O ŞİFRE: KOCAMAN42

Hata yok muydu? Yok denecek kadardan da az bir hata oldu belki maçta. Böylesine bir oyun ileriye dönük güzel günlerin habercisi oldu herkes için.

Özetle harika bir oyun ve güzel bir skor ile 3 puanı aldığımız bu maç bizim için şahane oldu. Herkese gücümüzü gösterdik, ama şifremiz biz de...

°°°

Taraftarın  da dediği gibi "BAZEN SADECE BAKARSIN"

Onlar tribünde, takım sahada kendine hayran bıraktı.

Şimdi herkes bizi konuşacak...

Sezon sonu ise hepsi alkışlayacak...

Kartlar dağıtılsın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hüseyin Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR